Ryškiausios aikštelės žvaigždės su antromis pusėmis arba be jų, žinomi treneriai, krepšinio užkulisių dalyviai – visi užplūdo kino teatrą dėl filmo apie Lietuvos rinktinės užkulisius „Mes už... Lietuvą!“, kurį režisavo Andrius Lekavičius.

Kino premjeroje pasirodė Robertas Javtokas su žmona Vilma, Renaldas Seibutis, Simas Jasaitis su savo drauge Oksana, Joną Valančiūną į premjerą atlydėjo mama, į premjerą kostiumu pasipuošęs atskubėjo ir krepšinio himnų autorius Marijonas Mikutavičius, Mantas Kalnietis, Kęstutis Kemzūra ir dar daugybė krepšinio žvaigždžių.

Vakaras prasidėjo taure šampano ar bokalu alaus, tęsėsi ilgomis rėmėjų, filmo kūrėjų ir pagrindinių herojų kalbomis, susirinkusiems padainavo „Lietuvos balso“ dalyvė Berta Timinskaitė. Pavėlavęs patamsyje į salę įslinko Lietuvos merginų numylėtinis Linas Kleiza.

Vis tik iš susirinkusiųjų reakcijos galima spręsti, kad renginio „ašis” – karščiausi ir viešai iki šiol nerodyti rinktinės momentai iš treniruočių stovyklų, rungtynių, išskirtiniai krepšininkų pasakojimai apie varžybų užkulisius, įamžintos skaudžios akimirkos – pavyzdžiui, kaip į kelią leidžiami vaistai.

Kaskart kadre pasirodžius broliams Darjušui ir Kšištofui Lavrinovičiams, salėje griaudėjo juokas, mat seniai žinoma, kad dvyniai pasižymi išskirtine iškalba ir ne mažiau išskirtiniu humoro jausmu. Tiesa, jų salėje nebuvo matyti.

DELFI galerijoje – akimirkos iš filmo apie rinktinę akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)