Kitais metais su savo drauge susituokti ketinantis P.McCartney, sakė, kad nežinojo, ar po to, kai 1998 metais nuo krūties vėžio mirė jo žmona Linda, jis vėl kada nors galėsiąs pamilti".

"Pirmuosius šešis mūsų draugystės mėnesius kasdien man ašaros bėgo upeliais. Ji mane labai palaikė",- sakė 59 metų dainininkas, dėkingas savo 33 metų draugei H.Mills.

Interviu bulvariniam britų dienraščiui "The Sun" eksbitlas teigė, kad H.Mills puikiai suprato, ką jis išgyvena, ir kad tai leido nesužlugdyti jų santykių. Įsimylėjėliai jau numatė sutuoktuvių datą, tačiau kol kas ją slepia: "Mes niekam nesakome, kad niekam nereikėtų meluoti".

"Meilė nuo mūsų nepriklauso, kai ji ateina, tai ateina. - sakė P.McCartney. - Kai pradėjau susitikinėti su Linda, Johnas Lennonas, kaip ir daugelis kitų, sakė esąs nustebintas mano pasirinkimo ir klausė, ar kartais nedarau klaidos".

Aš savo ruožtu atsikirtau, kad stebiuosi jo pasirinkimu, ir mes abu prapliupom juoktis, sakė P.McCartney.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją