Dizaineriui tai jau antroji santuoka. Balandžio viduryje jis išsiskyrė su pirmąja žmona Salomėja Marcinkevičiūte, su kuria bažnyčioje nebuvo susituokęs. Priešingai nei pirmoji tuoktuvių ceremonija, ši nebuvo tokia vieša – norėdami išvengti papildomo dėmesio jaunieji pasirinko atokesnę vietą, o apie ją draugams pranešė išsiuntinėję elektroninius laiškus.

Juose svečių buvo prašoma pasipuošti, bet nepersistengti, o kadangi didžioji dalis šventės vyks ant žolės, damoms patarta neavėti aukštakulnių. Dovanų iš pakviestų asmenų jaunavedžiai paprašė vokelių.

Į tuoktuves susirinko apie trys dešimtys svečių, daliai jų važiuojant teko paklaidžioti, mat bažnyčią rasti nebuvo taip lengva. Į ceremoniją pavėlavo ir verslininkas Kęstutis Verslovas su sužadėtine dizainere Ramune Piekautaite. Nieko neradę prie bažnyčios jiedu pasuko tiesiai į sodybą.

DELFI - nuotraukų galerija iš vestuvių:

Vakarinė vestuvių dalis organizuojama gamtoje – sodyboje prie Glūko ežero.

44-erių A.Pogrebnojaus ir perpus jaunesnė jo mylimoji susižadėjo žiemą. Iki vestuvių pora draugavo maždaug metus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (374)