Ekscentriškasis Ž.Grigaitis vėlų penktadienio vakarą nusprendė praleisti sostinės klube „Pabo latino“, kur vyko oficialus vasaros terasos sezono atidarymas. Tačiau išvydęs į viešą renginį pakviestus fotografus, Ž. Grigaitis nusprendė vaidinti Holivudą – paprastai mielai pozuojantis ir net į asmenines erdves žiniasklaidą įsileidžiantis vyriškis šįkart besidangstydamas veidą prabėgo pro fotografus.

Į siautulingą šokių vakarėlį užsuko ir daugiau linksmai nusiteikusių įžymybių – stilistė ir žurnalistė Genutė Žalienė, tiesiai iš kito renginio restorane „Gan bei“ atskubėjo Ingrida Martinkėnaitė, linksmai nusiteikęs dizaineris Seržas Gandžiumianas su draugu iš Klaipėdos Garnik Kazarian, Andželika Cholina su draugu, Anna Mois be skrybėlės, žurnalistas Rolandas Maskoliūnas, vakarėlių liūto titulą praradęs Tomas Augulis, Asta Valentaitė.

Publiką linksmino šokėjai ir Linas Adomaitis su grupe.

Vakarėlio iš „Pabo latino“ vasaros terasos atidarymo akimirkos – fotogalerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)