Svečiams buvo pristatytas keturių naujų skonių šokoladas – sodrus pieniškas, tamsus, gardintas cinamonu ir apelsinų aliejumi, juodasis Grenados ir Ugandos, papuoštas prabangiu jūros druskos kristalų skoniu. Išradingi lietuviai šiemet taip pat pradėjo jau antrąjį savo ledų gamybos sezoną ir nepabūgo pristatyti labai neįprastus – juodųjų Kosta Rikos pipirų skonio ir ožkų pieno ledus.

Vakaro akimirkos - DELFI nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)