Vis tik scenos žvaigždė teisme prisipažino, kad balandžio 15-ąją jis buvo išgėręs, kai su kompanija važiavo iš Šiaulių Kuršėnų link, kur turėjo vykti jo koncertas.

„Aš dvylika metų dirbu policijoje, turiu nuojautą. Pamačiau atvažiuojant„Renault Espace“. Tačiau pamatęs policiją, automobilio vairuotojas staiga pasuko į šalikelę. Aš mačiau, kad prie vairo sėdėjo juodu kostiumu ir baltais marškiniais vilkintis vyras. Pro žiūronus pamačiau, kad tai Rimiškis“, – pasakojo Šiaulių patrulis Tomas Baranauskas.

Pareigūnai teigė, jog išvydo kaip vairuotojas išlipo iš mašinos, atidarė variklio gaubtą, nuėjo iki automobilio galo, atidarė bagažinę ir išleido joje buvusį keleivį.

Pats A.Rimiškis teismui pateikė kitą įvykių versiją.

„Mus tą dieną Šiauliuose sugedo vienas automobilis. Todėl išnuomotu šiuo automobiliu važiavome keturiese ir dar vežėmės koncertinę aparatūrą“, – pasakojo A.Rimiškis.

Kaip rašo klaipeda.diena.lt, atlikėjas aiškino, kad vos pajudėjus iš Šiaulių, mašinos salone pasklido svilėsių kvapas.

„Manėme, kad dirželis svyla arba laidai. Sustojome šalikelėje. Aš išlipau pirmas. Kodėl? Gal todėl, kad aš nuomojaus mašiną ir jaučiausi atsakingas“, – sakė A.Rimiškis.

Teisėjos paklaustas kurioje automobilio vietoje jis sėdėjo. A.Rimiškis pareiškė, kad jis buvo įsitaisęs automobilio priekyje.

„Prie vairo sėdėjo Rimvydas Bubulis. Šalia pavarų svirties sėdėjau aš, na galima sakyti, kad kone ant vieno vairuotojo kelio. Priekinėje keleivio vietoje sėdėjo mano du kolegos“, – teisme liudijo A.Rimiškis.

A.Rimiškis pasakojo, kad jis pro sėdintį vairuotoją išsiropštė laukan ir puolė ieškoti gedimo.

„Man stovint prie variklio, iš už nugaros priėjo policijos pareigūnas. Jis nusivedė mane į policijos automobilį. Aš sakiau, kad aš nevairavau“, – aiškino A.Rimiškis.

Tačiau įvykio vietoje atlikėjas sutiko pasitikrinti girtumą. Bylos duomenimis, A.Rimiškiui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis, jis „įpūtė“ 1,89 prom. alkoholio garų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (173)