Visi finalinių kovų dalyviai trečiadienį rinkosi į netoli Alytaus esantį nuotykių parką ir nors dienai pamiršo varginančias „Lietuvos balso“ repeticijas. Net projekto vokalo mokytoja Rosita Čivilytė dalyvius vieną dieną atleido nuo pamokų ir leido atsipūsti.

„Buvo gera ne tik pasilinksminti gamtoje, bet ir vėl visiems susitikti“, - kone susitarę vienas per kitą kalbėjo dar dalyvaujantys ir jau iškritę muzikinio projekto dalyviai.

Ekstremalioms pramogoms pasiryžo kone visi finalinių kovų dalyviai. Į Dzūkiją juos atlydėjo dainininkų antrąja mama tapusi dainininkė Elena Puidokaitė-Atlanta, o „Lietuvos balso“ Mokytojus atstovavo dainininkas Egidijus Sipavičius.

Scenos grandas nepabūgo karstyti po aukštus medžius, leistis ilgesne nei 300 metrų trasa per Nemuną ir išbandyti ekstremaluosius kalnelius.
Po visko muzikinio projekto dalyviai ir kiti nuotykių parko svečiai buvo simboliškai įšventinti į „Tarzanijos“ klubo narius - į tarzanų klaną.

Papramogavę jaunieji dainininkai buvo pakviesti į šašlykų puotą. Gardžiuodamiesi skaniu maistu, visi aptarė būsimas „Lietuvos balso“ finalines kovas, kalbėjo apie konkurenciją ir potencialiausius nugalėtojus.

"Lietuvos balso" dalyvių laisvalaikis "Tarzanijoje" - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)