- Kaip sugalvojai dalyvauti Nuotykių lenktynėse „Nykštietiškas Triatlonas“?

- Nuotykių lenktynėse dalyvauti pasiūlė brolis, o kas gali būti geriau nei su broliu būti komandoje? Be to, mane sudomino, kad tai nėra standartinės sporto varžybos, o daug emocijų dalyviams žadančios lenktynės. Čia nėra monotonijos, suteikiama galimybė susipažinti su keliomis sporto šakomis vienu metu. Be to, labai myliu dviračius, o jie, kiek žinau, sudarys nemažą trasos dalį. Galų gale labai rūpi savo jėgas išbandyti ne tik ant parketo...

- Minėjai, kad tau labai patinka dviračiai. Tačiau „D&D Meškauskų“ komanda dalyvaus ne „Dviračių trasoje“, o ilgesnėje ir sudėtingesnėje „Mėgėjų trasoje“, kurioje dalyviams teks ne tik važiuoti dviračiu, bet ir bėgti, plaukti baidare, orientuotis pagal žemėlapį... Kodėl?

- Ilgesnė trasa – daugiau nuotykių (juokiasi – red. pastaba). 

- Ar teko kada dalyvauti multisporto varžybose?

- Esu dalyvavęs bėgime bei dviračių varžybose. Tačiau tokiose varžybose dalyvauti neteko.

- Ar yra kažkas, kas tave neramina žiūrint į www.nuotykiulenktynes.lt laikrodį, skaičiuojantį iki lenktynių likusias dienas?

- Truputį bijau dėl ištvermės, bijau kad nepavysiu brolio, nes jis daug žaidžia futbolą bei krepšinį...

- Esi vienas iš 2012-ųjų Lietuvos kultūros sostinės, Anykščių, ambasadorių. Ar dalyvavimas lenktynėse yra visų kultūros sostinės ambasadorių dalia?

- Nežinau, ar kas nors iš kitų ambasadorių dalyvaus, bet mes su broliu dalyvaujam savo noru (juokiasi -red. pastaba). 

- Internete skelbiama, kad renginio pabaigoje numatyta pramoginė dalis, vadinama „Afterparty“. Ar joje pamatysime D. Meškausko šokio pasirodymą?

- Triatlono pabaigos vakarėlyje nežinau ar sugebėsiu paeiti, tai šokti nežinau ar pavyktų (juokiasi -red. pastaba).

- Ko šiose lenktynėse palinkėtum sau ir kitiems?

- Visiems linkiu būti ištvermingiems ir puikiai praleisti laiką gamtoje!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)