„Ar jums neatrodo, kad kartą pasakius „ate“, reikia laikytis garbingo žodžio? Ar manote, kad Jūsų labai laukia, pasigenda scenoje? Nepykit, bet manau, kad Jūsų laikas kaip ir baigėsi, užleiskite jaunesniems vietą, būtų kur kas garbingiau“ - klausė skaitytoja(s), pasivadinusi(-ęs) "magija".

„Mes buvome vietą užleidusios, užleidžiame ir dabar, dainuojame su jaunom žvaigždėm. Nejau mes taip trukdome, ar čia konkurencija tokia? Reikia daryti tai, kas patinka, o ne konkuruoti“ - atsakė merginos, pridurdamos, kad joms visai dėl to nereikia teisintis.

„Kai man sako, kad sakei, kad niekada negrįši į sceną, atsakau: parodykit moterį, kuri visą laiką laikosi savo žodžio ar neapsigalvoja. Moteris tokia būtybė, kurios nuotaika keičiasi karti su oru:) O aš tokia esu:)“ - pridūrė Goda Alijeva. Visai neseniai duotame interviu ji tikino, kad dabar yra laiminga namų šeimininkė ir scenos visai nepasiilgo.

Skaitytojai Mėtai suabejojus, ar merginų grįžimas scenon nėra tiesiog noras pasipelnyti, jos sakė:

„O kodėl reikia neigti, kad ne dėl pinigų? O šiaip grįžome ne tik dėl jų, ne dėl jų ir susikūrėme, kai kūrėmės, negalvojame apie žvaigždes ar pinigus. Pinigai nėra svarbiausia, dėl to mums ir sekasi“.

„Man keista. Kodėl žmonės kelią šį klausimą. Ar neakivaizdu, kad ir taip nėra kam Lietuvoje dainuoti? Tegul skaitytojai pavardija, kiek dar Lietuvoje merginų grupių, kurios sugebėtų parengti programą iš gerai žinomų 15 savo dainų (o ne koverių)“, - sakė A.Borisevičius ir perdavė linkėjimus Povilaičui.

Taip pat DELFI skaitytojai merginų pasiteiravo, kokie jų grožio receptai: „Ką Jūs darote, kad esate tokios gražios?“

„Gyvename. Visą laiką su šypsenomis. Mėgaujamės, gimdome vaikus. Sako, reikia pažiūrėti į vyrą - nuo jo priklauso, ar moteris žydi“, - atviravo grupės narės.

Irmanui pasiteiravus, ar grupės pavadinimas reiškia sekso pozą, narės sakė: „Pirma buvo pavadinimas, o tik paskui salės ir asociacijos su sekso poza. Tai ir In Jan ženklas, Vėžio ženklas. Žmonės mūsų pavadinimą interpretuoja pagal išprusimą arba seksualinius polinkius.
O jei rimtai, tai reiškia apsikeitimą su žiūrovais meile, muzika, energija, džiaugsmu. Pabūti 9-am danguj vienas dalykas, o kai atsiduri 69-ame danguje, tai gerokai aukščiau“.

Skaitytojai taip pat domėjosi G. Alijevos kulinariniais sugebėjimais. Pavyzdžiui, ar ji moka gaminti cepelinus.

„Taip, seniai išmokau. Nors tai nėra mano mėgiamas kulinarinis šedevras. Labai mėgstu gaminti valgyti“, - prisipažino moteris.

Konferencijos metu grupė išgirdo pasiūlymą tapti pirma grupe Lietuvoje, dainuojančia tik gyvai, be fonogramų. „Būtų puikus išskirtinimas. Juk žiopčiot mokančių yra daug“, - sakė skaitytojas.

„Atsakysiu paprastai - tai viena grupių, kuri gali dainuoti gyvai, Tik ne kiekvienas klubas gali aprūpinti aparatūra, kuri tinkama dainuoti gyvai. Merginų gyvus vokalus tikrai galite girdėti kiekviename koncerte, tačiau orkestrų ir chorų neturime galimybės vežiotis. Įdomu būtų surengti dabartinių grupių šou, kuriame jos visos gyvai dainuotų. Mes pirmoji grupė, kuri to tikrai nebijo“, - sakė E. Bžeskas.

Paklausta, ar deginasi pusnuogė, K. Krysko teigė, kad anksčiau tai darydavo, tačiau dabar jai trukdo akys, kurios telaukia tai pamatyti ir nufotografuoti. „Jei pradėsime degintis, reikės padaryti mokamą įėjimą į teritoriją“, - juokėsi Egmontas.

Kada bus grįžtamasis „69 danguje“ turas? „Dar nebuvo atsisveikinimo turo“, - juokėsi DELFI konferencijos dalyviai.

Išeidami iš redakcijos svečiai padėkojo DELFI skaitytojams už klausimus: „O Bžeskas labiausiai nori padėkoti savo mamai ir perduoti didžiausius linkėjimus. Mes už taiką pasaulyje mūsų numeris 69!!! Iki susitikimo vasarą prie jūros“.

Konferencijos akimirkos - DELFI nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (170)