„Kad nenusibostų ir nesikartotų, radijo stotis „M-1“ šiais metais, gegužės 25 dieną (paskutinįjį gegužės penktadienį) kviečia į futbolo purve čempionatą „Purvaspirdis 2012“.

„Nacionalinės vyro dienos“ data sutampa su Druskininkų kurorto švente, be to, geresnio ir sveikesnio purvo, koks yra šiame Dzūkijos mieste, niekur nė su kastuvu nerasi,“ - apie šią idėją pasakojo „M-1“ programų direktorius Mindaugas Stasiulis.

Pasak jo, „gyvenime „kristi veidu į purvą“ nėra labai malonu, tačiau tą daryti specialiai ir dar žaidžiant futbolą – vienas džiaugsmas. Antras džiaugsmas, žinoma, atitenka žiūrovams, kurie galės kvatodami mėgautis šių unikalių rungtynių vaizdais.

Futbolo komandos turės registruotis radijo stoties internetinėje svetainėje. Sulaukę kvietimo, gegužės 25-ą jie atvyks į Druskininkus, pasipuoš savo komandos spalvomis ir susigrums su varžovais. Į purvo aikštelę išbėgs aštuonios komandos.

Anot M. Stasiulio, jam pačiam jau teko nuvykti į šalia Druskininkų esančius purvo rezervuaras ir išmėginti gydomąsias bei linksminamąsias šio grunto savybes.

„Purvaspirdžio“ varžybas galės stebėti ne tik druskininkiečiai ir miesto svečiai, bet ir M-1 video transliacijos žiūrovai. Renginio metu nebus apsieita be šokėjų purve pasirodymo, futbolo komentatoriaus Nerijaus Kesmino žodžio ir estrados korifėjaus Laimučio Purvinio garso kasetės sukimo.

Renginys vyks gegužės 25 dieną, 14 valandą Druskininkų kempinge.

Į renginį kviečiantys radijo laidų vedėjai pasipuošė ūsais ir nufilmavo net du vaizdo klipus:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)