„Man didelė garbė būti vienoje komisijoje su tokiu mados grandu kaip Christianas Louboutinas. Juolab, kad konkurso metu Londono dizaino muziejuje vyks ir Laboutin kūrybos dvidešimtmečio paroda, bus daug įvairių staigmenų ir aukščiausio lygio puota. Nekantrauju vykti, tai labai didelė garbė ir įvertinimas. Tai yra vienas tų dizainerių, su kuriuo susitinkant moteriai būtų silpna. Jo kuriami bateliai yra kiekvienos moters svajonė. O štai aš susitiksiu su juo akis į akį ir pabendrausiu asmeniškai. Tai aukščiausias lygis ir kiekvieno stilisto svajonė,“ - DELFI sakė M. Petruškevičius.

Renginys vyks gegužės 23 dieną. Grįžęs iš renginio stilistas pažadėjo su DELFI skaitytojais pasidalinti įspūdžiais ir nuotraukomis.

Blake Lively, Christian Louboutin, Mary-Kate ir Ashley Olsen

Christianas Louboutinas savo pirmąją parduotuvę atidarė 1991-aisiais. Tuomet jis buvo dar niekam nežinomas avalynės dizaineris ir turbūt vienintelis tikėjo, jog jo verslas gali išaugti į milžinišką imperiją, o „louboutinai“ – tapti vienais geidžiamiausių moteriškų batelių pasaulyje. Šiandien tuo niekas neabejoja ir raudonpadžius batelius laiko stiliaus ir prabangos simboliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)