"Iš tiesų, reklaminės fotosesijos metu ji specialiai pasididino krūtinę, kad atrodytų žymiai moteriškesnė ir seksualesnė", - tvirtina aktorės Gwyneth Paltrow atstovas spaudai.

Naujajame filme ji vaidina neįtikėtinai išstorėjusią merginą, kurią po hipnozės seanso pamatęs jaunuolis, įsivaizduoja kaip sekso simbolį. Kadangi Gwyneth Paltrow nenorėjo dėl vaidmens priaugti svorio (kaip tai padarė Renee Zellweger filme "Bridžitos Džouns dienoraštis"), tai kai kuriuose epizoduose turėjo dėvėti specialų kostiumą, kurio dėka tapdavo panaši į pasaulio storulių čempionę.

Nešvankiais, nepadoriais ir nutrūktgalviškais juokeliais garsėjančių broliukų Farrelly ("Kvailas ir dar kvailesnis", "Visa tiesa apie Merę", "Aš, kitas aš ir Irena") komedija "Meilė po hipnozės" Lietuvos kino teatruose bus rodoma gruodžio mėnesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją