"Kolekcija labai estetiška, labai išbaigta. Tarp drabužių - didelė darna. Man labai patiko", - DELFI po kolekcijos pristatymo kalbėjo I. Stumbrienė.

Paklausta, ar nors vieną kolekcijos modelį išsirinktų, I. Stumbrienė patikino mačiusi tokių, kurie jai iš tiesų labai patiko.

"Tikrai nešiočiau. Šie drabužiai skirti nešiojimui. Tai nėra taip, kaip aukštoji mada, kad tik grožis. Labiausiai patiko pati pirma suknelė, balta su dideliu skeltuku priekyje. Įspūdis tikrai labai geras, kažkas naujo, originalaus ir nematyto. Man būtent tai ir patinka, kad yra kažkas originalaus", - pasakojo ji.

Pasiteiravus, ar savo drabužinėje turi dizainerio Egidijaus Sidaro kurtų drabužių, ponia Inga atskleidė turinti vieną suknelę, tačiau kokią, pasakoti nenorėjo.

Aivaras Stumbras taip pat sakė, jog ryžtųsi vilkėti vieną iš naujosios kolekcijos modelių.

"Aivarui patinka klasikinis kostiuminis įvaizdis, o čia yra modernus kostiuminis įvaizdis. Bet jam tikrai patiktų", - įsitikinusi I. Stumbrienė.

Viena mados namų "Cantas" manekenė buvo papuošta skaisčiai raudonos spalvos peruku. Pasiteiravus, ar I. Stumbrienė ryžtųsi radikaliai įvaizdžio permainai ir išdrįstu pasidabinti raudonos spalvos plaukų peruku, jis sakė nesanti tikra, ar galėtų. Tačiau jei pasirinkti tokį įvaizdį vienam vakarui patartų artimi žmonės ar profesionalus dizaineris, ji neatmetė tokios galimybės ir patikino mačiusi manekenę, papuoštą raudonais plaukais ir tos pačios spalvos drabužiais.

Vakaro svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)