Skelbdamas jau 45-ąjį metinį blogiausiai besirengiančių įžymybių sąrašą, kuriam davė pavadinimą "Bloga, liūdna ir absoliučiai bjauru", ponas Blackwellas sakė, kad ši 41 metų aktorė, kuri minėtame populiariame ABC seriale vaidina priemiesčio viliokę, yra "skonio neturintis skausmas".

"Karūnuokime ją neskoninga Visterija Leino gundytoja!" - pridūrė jis, skirdamas aktorei pirmąją savo sąrašo vietą.

Į šiemetinį blogiausiai besirengiančių įžymybių sąrašą taip pat pateko jaunoji aktorė Lindsay Lohan (Lindsi Louhan), seserys Jessica ir Ashlee Simpson (Džesika ir Ešli Simpson) ir daug kitų įžymybių: Courtney Love (Kortni Lov), Paris Hilton, Serena Williams (Serena Viljams), Britney Spears (Britni Spirs), Paula Abdul (Pola Abdul), Meryl Streep (Meril Strip) ir Anna Nicole Smith (En Nikol Smit).

Pono Blackwello nuomone, didžiausias 2004-ųjų mados netaktas buvo garsusis Janet Jackson (Džanet Džekson) "drabužių funkcijos sutrikimas", dėl kurio per amerikietiškojo futbolo čempionato finalo transliaciją trumpam pasimatė jos krūtis.

Tačiau jis pridūrė, kad, jo nuomone, tai tebuvo "audra stiklinėje" ir kad tikrų stiliaus skandalų toli ieškoti nereikia - užtenka išnagrinėti šiemetinį dešimtuką.

Pavyzdžiui, dėl "Namų šeimininkių", rodomų prieš pirmadienio futbolą, reklamos, kurioje N.Sheridan nusimeta rankšluostį ir, kaip numanoma, nuoga šoka į futbolininko Terrello Owenso (Terelo Ouvenso) glėbį, pernai buvo pateikta maždaug 50 tūkst. skundų.

Ponas Blackwellas to nekomentavo - galbūt todėl, kad tas rankšluostis jam atrodė skoningas.

Antrąją vietą savo sąraše jis skyrė L.Lohan, kuri, jo nuomone, "per daug triukšminga ir per mažai apsirengusi". "Kas nutiko Lindsay? Kai iškyla klausimas apie madą, ją apima šizofreniška karštligė", - sakė jis.

Dainuojančios sesutės Simpson liko trečioje vietoje. "Nuo blizgučių iki bjaurumo ir visiško pašėlimo. Šios dvi įrodo, kad blogas skonis tikrai genetiškai paveldimas!" - pakomentavo ponas Blackwellas.

Dainininkę C.Love, kuriai skyrė ketvirtąją vietą, jis pavadino "medūza, įklimpusia kracho būsenoje". Turtinga paveldėtoja P.Hilton liko penkta, o komentaras buvo toks: "Šitą "Hilton" reikėtų uždaryti remontuoti".

Šeštoje vietoje yra teniso čempionė S.Williams, kuri "iš teniso karalienės virto pražūtinga mados kankyne". Ne mažiau griežtas ponas Blackwellas yra ir B.Spears - "katastrofiško pobūdžio drabužių susidūrimui".

Dešimtoje vietoje likusi buvusi "Playboy" gražuolė A.N.Smith, kuri buvo ištekėjusi už garbingo amžiaus milijonieriaus, pasak pono Blackwello, atrodė kaip "skudurinė lėlė, įstrigusi ventiliatoriuje".

Į geriausiai besirengiančių įžymybių sąrašą įtrauktos Natalie Portman (Natali Portman), Nicole Kidman (Nikol Kidman), Barbara Walters (Barbara Volters), Kate Winslet (Keit Vinslet), Annette Bening (Anet Bening), Oprah Winfrey (Opra Vinfri), Scarlett Johansson (Skarlet Johanson), Gwen Stefani (Gven Stefani), Teri Hatcher (Teri Hačer) ir Jennifer Garner (Dženifer Garner).

Buvusio mados dizainerio pono Blackwello sąrašai jau yra tapę Holivudo tradicija; juose buvo šaipomasi iš visų - pradedant karaliene Elizabeth (Elzbieta) ir baigiant Elizabeth Taylor (Elizabet Teilor).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją