D. Bosas į vaikiškų drabužių pristatymą atvyko ne tik jų apžiūrėti. Ji savo jaunėlei Urtei Magdalenai išrinko labiausiai patikusių drabužių ansamblį.

Paklausta, ar savo vaikams dažnai perka dizainerių drabužius, D. Bosas sakė to nesureikšminanti, tačiau pabrėžė, kad nėra tikslo greitai augantiems vaikams pirkti garsių mados namų kūrinius.

"Stengiuosi būti drausminga, neprisipirkti daug, esu auklėjimosi procese. Labai sunku su mergaitiškais drabužiais būti drausmingai", - juokaudama kalbėjo ji ir pridūrė, jog A. Kuzmickaitės kurtų drabužių įsigijo pirmą kartą.

Garsaus verslininko žmona įsitikinusi: vaikus supažindinti su mados tendencijomis, stiliumi reiktų nuo 10-ies ar 12-os metų. Esą nesulaukę panašaus amžiaus vaikai nesureikšmina tokių dalykų, nesupranta, kaip derėtų rengtis tam tikromis progomis.

"Žinote, 12 metų yra toks amžius, kai vaikai jau nepasiduoda kitų nuomonei, ypač tėvų, nes turi griežtą savo nuomonę. Gal ir gerai... Nes Marijos nuomonė radikaliai skiriasi nuo manosios. Tačiau visada stengiuosi jai patarti, kad nenubristų į pievas. Žinote, kaip mergaitės kartais apsirengia. Pasižiūriu savo jaunystės nuotraukas ir paklausiu mamos, kodėl leido man taip atrodyti, tačiau mama tik paaiškina, kad jokių patarimų tuo metu neklausiau", - naujienų portalui DELFI pasakojo D. Bosas ir pridūrė, jog dukrai visuomet bando patarti įvaizdžio klausimais, tačiau dažniausiai sulaukia Marijos atsakymo apie jųdviejų stiliaus skirtumus. Esą D. Bosas stilius - klasikinis, Marijai labiau prie širdies - gatvės stiliaus įvaizdis.

"Dukra įsiklauso į patarimus. Kadangi ji auga aplinkoje, kai visą laiką mato pasitempusią mamą, manau, ji pati negali būti kitokia. Tai juk savaime suprantama. Nors jaunimas mėgsta eksperimentuoti, pakvailioti, bet kada gi daugiau tą daryti, jei ne jaunystėje?", - retorinį klausimą dukrai girdint iškėlė D. Bosas.

Pasakodama apie Marijos ir savo įvaizdžio suvokimo ypatybes, D. Bosas prisiminė ir jauniausiąją dukterį Urtę Magdaleną. Moteris šypsodamasi pasakojo niekaip negalinti dukrelės papuošti rožinėmis šlepetėmis. Kai bando tą padaryti, iš mažosios teišgirsta žodelius "ne! kaka!"

"Pirmą kartą su tuo susidūriau. Nežinau, kaip man ją įkalbėti", - pasakojo D. Bosas.

Žinomo verslininko žmona neslėpė, jog Urtės Magdalenos nepuošia vardiniais garsių mados namų drabužiais. Esą kai vaikai išaugs, jei užsidirbs, patys galės pasipuošti prabangiais dizainerių kūriniais.

"Nesu tam dar pribrendusi ir manau, nepribręsiu niekada. Nė vienam vaikui neperku vardinių drabužių. Be to, ne mano priedermė uždirbti vaikų vardiniams drabužiams", - kalbėjo D. Bosas.

Kolekcijos pristatymo akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)