Nors M. Mickevičius-Mino naujienų portalui DELFI yra sakęs, kad žavi šviesiaplaukė yra tik gera jo bičiulė, DELFI šaltinių žiniomis, jiedu jausmus vienas kitam puoselėja jau ne vieną mėnesį. Be to, naujoji Mino draugė kartu su savo dukrele praėjusių metų vasarą gyveno Mino namuose.

„Na.. taip, tai mano draugė, bet tiesiog draugė.. Ji – faina mergaitė, turinti mielą dukrelę... ar ji gyveno mano bute..? Na, taip, gal ir gyveno“ - DELFI yra kalbėjęs Mino.

Lietuvos garsenybės su Gary Rosso filmu susipažino trečiadienio vakarą. Tuo metu Amerikos žiniasklaida jau antrą savaitę spėlioja, kas lėmė filmo sėkmę, kurios anksčiau niekas prognozuoti nefrįso, JAV.

Gary Rosso darbas „Bado žaidynės“ - Lietuvos skaitytojams puikiai žinomos Suzanne Collins knygos "Bado žaidynės" ekranizacija. Pagrindinį vaidmenį filme atlieka jauna, vos 21 metų, tačiau „Oskarui“ jau nominuota aktorė Jennifer Lawrence. Jungtinėse Amerikos Valstijose per pirmąjį filmo rodymo savaitgalį jis surinko daugiau nei 152 mln. JAV dolerių ir atsidūrė greta Lietuvos žiūrovams puikiai žinomų legendinių ,,Hario Poterio” ir „Saulėlydžio” sagos juostų. Ilgai lauktos „Bado žaidynės“ pirmąjį savaitgalį uždirbo daugiausiai iš visų iki šiol rodytų filmų, kurie
nebuvo sagos dalimi. Antrąją filmo rodymo savaitę "Bado žaidynės" išlieka žiūrimiausiu filmu JAV (filmas uždirbo 251 mln. per 10 dienų).

Į išankstinę „Bado žaidynių“ peržiūrą taip pat atvyko ir dainininkai Haroldas Šklėrius, Arvydas Martinėnas-Vudis, Algirdas Grūdinskis-Grūdas, Ineta Puzaraitė, radijo laidų vedėja Raminta Vyšniauskaitė, menininkas Rimas Valeikis ir būrys „Lietuvos balso“ dalyvių bei kiti.

Išankstinės peržiūros svečiai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)