Aukcionui I. Martinkėnaitė dovanojo savo palaidinę, dukros Marijos suknelę, savo aukštakulnius, Santariškėse prieš kelerius metus įsigytus karolius ir auskarus, kuriuos pagamino onkologinėmis ligomis sergantys vaikai bei Ruslanui Bolgovui priklausantį šaliką.

Jį Ruslanas Ingridos automobilyje paliko prieš mėnesį. Per šį laiką neatsiėmė, todėl dainininkė jį nusprendė padovanoti aukcionui.

"Ruslanas iš spaudos sužinos, kad jo šalikėlis - parduodamas", - juokavo buvusi "69 danguje" narė.

Palaidinė ir dukros suknelę į aukcioną atkeliavo po to, kai Ingrida padarė savo reviziją savo spintoje. Kadangi ji Santariškėse vykusiame aukcione nusipirko kelis papuošalų komplektus, sakė, galinti vienu iš jų pasidalinti.

Prie idėjos dovanoti daiktus "Pifui" prisijungė ir verslininkė Rasa Arlauskienė. Ji dovanojo naujutėlaičius sportinius batelius ir "Pavos" čekį, kurį bus galima iškeisti į vakarienę ar pietus.

"Mes gelbėjome delfinus Klaipėdoje, Kauno zoologijos sodą, esame dalyvavusios daugybėje akcijų, labdaros aukcionų. Tai - mums įprasta veikla. Kiekvieną dieną juk galima nuveikti ką nors gero", - DELFI paklausta, kodėl nusprendė prisidėti prie aukciono, kalbėjo I. Martinkėnaitė. Jos įsitikinusi, kad tokiu pavyzdžiu galėtų pasekti ir daugiau žmonių.

Prie gyvūnų gerovės krautuvėlei dovanodami asmeninius daiktus jau prisidėjo renginių organizatorius ir TV laidų vedėjas Jogaila Morkūnas, dainininkai Žilvinas Žvagulis ir Linas Adomaitis, Evelina Anusauskaitė, Vilija Matačiūnaitė, Irena Starošaitė, grupės „Liūdni slibinai“, „Goleden parazyth“ ir kiti. Garsenybių gretas papildė ir Ingrida Martinkėnaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją