Šią žinią pirmiausia pranešėme poniai Astai. Jos reakcija buvo pribloškiamai džiugi. Atrodo, taip nuoširdžiai gali džiaugtis tik vaikai...

- Norime pranešti, kad mūsų žurnalo ir naujienų portalo DELFI skaitytojai jūsų porą išrinko stilingiausia. Šia proga dovanojame žurnalo „Žmonės“ metų prenumeratą.

- Čia tai bent! Gavau pirmą dovaną. O tai visus per šventes tik juokinu juokinu... Neturiu kur dėtis iš laimės. Pamatytumėte dabar mane lakstančią po kambarį. Na, aš toks žmogus: jeigu man gera, tai ir rodau savo emocijas. Negaliu patikėti. Kai žurnale pamačiau savo vestuvių nuotrauka, nusiminiau. Pamaniau: na, kodėl įdėjo būtent tą, kur sėdžiu visa išsikėtojusi. Bet taip elgiausi tik todėl, kad negaliu slėpti emocijų – man buvo labai gera, todėl nekausčiau elgesio.

- Bet skaitytojams ši nuotrauka patiko...

- Dėl to man džiugu. Juk dauguma vestuvių atrodo, lyg būtų rengtos pagal vieną scenarijų. Ir tos „tortinės“ suknelės... Man liūdna, kad jauni žmonės, atrodo, visai nebeturiu polėkio, nebenori išsiskirti iš minios ir būti originalūs, vieninteliai, nepakartojami. Net televizijos žmonių stilius supanašėjo. Svarbiausia, kad bamba matytųsi ir, neduok dieve, nebus įverta „Swarovski“ kristalo.

- Kas kūrė jūsų vestuvių stilių?

- Geriausia mano draugė stilistė ir kirpėja Jūratė Gujienė. Jūratėlė – laiko ir vargo patikrintas žmogus. Ji mylėjo mane visokią: ir kai varge, nelaimėse kamavausi, ir kai širdį aplankė laimė. Pakakdavo jos žvilgsnio – ir man pasidarydavo geriau. Ji puikiai žino mano stilių. Norėjau paprasto drabužio, kad su juo jausčiausi laisvai, nereikėtų išlipus iš mašinos taisytis, žiūrėti, ar kas neišlindo, nenutįso. Kęstutis irgi norėjo tiesiog patogių apdarų. Jis net kaklaraiščio neryšėjo.

- Kaip gyvenate po vestuvių?

- Taip pat, kaip ir iki vestuvių. Juk mes su Kęstuliu trejus metus bendrą ūkį „vedėme“. Jis norėjo, kad susituoktume gruodžio 3-iąją – dieną, kai pradėjome draugauti. Bet sakau jam: „Nenoriu būti nuotaka su kailinukais. Palaukime vasaros“. Kęstutis sutiko. O dabar gyvenimas tęsiasi – dirbame dirbame dirbame. Pasipykstame, pasibučiuojame ir vėl gyvename. Kiekvienoje šeimoje būna barnių. Jeigu jų nėra, išprovokuoju, nes man patinka taikytis. Mūsų šeima didelė: sūnus Vakaris, dukra Gintarė Marija, du šunys, katė, peliukas, žuvytės. Vos grįžtame į namus, pirmiausia puolame jų šerti.

-------------------------------------------------------------------

„Žmonių“ skaitytojų ir balsavusiųjų DELFI portale nuomonės truputį išsiskyrė. Į pirmąjį „Žmonių“ penketuką pateko Asta Baukutė ir Kęstutis Rupulevičius, Eglė Visockaitė ir Andrius Kandelis, Violeta Repčenkaitė ir Titas Blėdis, Agnė Jagelavičiūtė ir Vytautas Martinaitis bei Inga Paksaitė ir Aivaras Stumbras.

DELFI penketukas yra toks: Asta Baukutė ir Kęstutis Rupulevičius, Agnė Jagelavičiūtė ir Vytautas Martinaitis, Jurgita Jaskienė ir Gedas Jankauskas, Rūta Ščiogolevaitė ir Vytautas Samarinas bei Ramūnas Šiškauskas ir Edita Lilytė.