„Bvlgari“ žiedas – mylimojo krepšininko Simo Jasaičio dovana. Oksana jį nešioja kasdien. Kadangi papuošalą dovanojo gyvenimo draugas, O. Pikul jis – labai brangus. „Man tai ir malonus prisiminimas, ir šildo širdį“, - apie S. Jasaičio dovanotą papuošalą kalbėjo ji.

„Ši kreminė pudra yra mano mylimiausia, be jos – nė žingsnio. Naudoju kasdien. Atradau ją prieš kelis metus, kai teko fotografuotis vieno žurnalo viršelio fotosesijoje. Mano veidui ji puikiai tinka“, - apie labiausiai pamėgtą makiažo priemonę DELFI pasakojo O. Pikul.

„Šis vaisių ir vanilės kvapas yra skirtas namams – saldus ir kartu gaivus. Man tai buvo atradimas. Juo tinka kvėpinti patalynę, užuolaidas. Padovanojo kolegė Ingrida (grupės „Naujos pupytės“ narė Ingrida Kolytė – DELFI). Pamilau šį gaivų kvapą, o Ankaroje perku to paties kvapo žvakes.

„Angelą mes su Simu gavome dovanų praėjusių šv. Kalėdų proga nuo mano kaimynų Vilniuje, su kuriais labai gražiai bičiuliaujamės. Tai – vienetinė, rankų darbo porceliano skulptūra. Man jis – šiltas ir mielas, visuomet primena, kad turiu pačius šauniausius kaimynus“, - pasakojo O. Pikul.


„Kadangi universitete studijuoju rusų kalbą, nusprendžiau perskaityti rusų klasiko knygą. Išsirinkti padėjo draugė, o aš likau sužavėta. Patiko skaityti rusų kalba. Žiūrėjau ir filmą, o su mama nukeliavome ir į šokio teatrą pasižiūrėti Anos Kareninos spektaklio, pastatyto pagal šį romaną. Planuoju apsilankyti ir Rusų dramos teatre. Visai atsitiktinai į mano rankas pakliuvęs romanas paliko neišdildomą įspūdį. Iš pradžių buvau girdėjusi įvairių atsiliepimų, esą šią knygą skaityti sunku, tačiau man viskas pasirodė kitaip. Su malonumu ją perskaičiau“, - apie knygą, kurią vadina savo mėgstamiausia, kalbėjo dainininkė.

Kadangi Oksana turi bėdų dėl regėjimo, namuose nešioja akinius. „Šie gyvena mano miegamajame, ant stalelio. Jiems – aštuoneri metai. Nors turiu keletą, šie – mano mėgstamiausi“, - atskleidė ji.

„Tai nuotrauka, daryta prieš maždaug porą metų, kuri buvo naudota vieno žurnalo viršeliui. Ją dovanojau Simui. Kadangi mano namuose (vadiname juos mūsų namais) su Simu gyvename drauge, tad ir šiai nuotraukai radome vietelę“, - pasakojo atlikėja.

Kompiuteris – pagrindinis O. Pikul darbo įrankis, neatsiejama jos gyvenimo dalis, nes naudojamas ir besimokant. „Dažnai pamąstau, kas būtų, jeigu jo nebūtų... Jį įsigijau viešėdama Čikagoje, naudoju visur ir visada. Tai man ir susisiekimo priemonė, ir mokymosi priemonė, informacijos šaltinis. Tai daiktas, turintis begalę funkcijų“, - pasakojo pašnekovė.

„Šiuo metu mano stalą puošia dvi žvakidės. Šią dovanojo draugė, kitą – mama. Tai – man brangūs daiktai, dovanoti artimų žmonių. Laikau jas svarbioje vietoje, todėl jos man kasdien primena, kad turiu labai brangių žmonių savo gyvenime“, - apie vieną iš dešimties brangiausių daiktų kalbėjo O. Pikul.

„Mano ir Simo nuotrauką įrėmino draugė. Mielas šiltų jausmų atminimas. Padovanotas gimtadienio proga. Man nieko nežinant ji įlindo į kompiuterį, išrinko labiausiai patikusią nuotrauką, įrėmino ir padovanojo prieš porą metų, labai nustebino“, - pasakojo O. Pikul

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)