Kuklios ceremonijos metu jaunikis dėvėjo klasikinį tamsų kostiumą, jaunoji - vyšnių spalvos suknelę, prie kurios buvo priderinti panašios spalvos ilgaauliai.

Poros pasveikinti atvyko būrėja Vaiva Budraitytė su sutuoktiniu Gaudentu Naujoku, režisierius Vytenis Pauliukaitis, A. Žvinio tėvai ir kolegos.

Poros draugystė gimė prieš šešerius metus, tuoktuvės abiems nebuvo skubotas žingsnis. Priešingai, kruopščiai suplanuotas.

Naujienų portalo DELFI paklausti, ar kas pasikeitė sumainius žiedus, I. Norkutė tikino kol kas jokių pokyčių nepajutusi. „Ne, dar ne. Rytoj gal“, – sakė ji.

I. Norkutė po ceremonijos priėmė vyro pavardę ir nuo šiol dokumentuose bus įvardijama kaip Inga Norkutė-Žvinienė.

„Medaus mėnesio nebus. Bus savaitė. Ji buvo suplanuota truputėlį anksčiau. Iškeliaujame į pačią baisiausią šalį – Egiptą“, – pasakojo ką tik ištekėjusi aktorė. Į kelionę jiedu leisis penktadienio vakarą. Pasiteiravus, kodėl jaunieji rinkosi Egiptą, jaunoji juokaudama patiko, jog todėl, kad Egiptas - baisi šalis.

„Nė karto nesu buvusi Egipte“, – prasitarė ji ir patikslino, jog neplanavo, kaip kopinės medų. Esą viską nuspręs išvykę.

Žiedus jauniesiems dovanojo bičiuliai, tačiau kiek jie verti, neatskleidė. Ant jaunųjų žiedų išgraviruotos kūdikio pėdutės.

Bažnyčioje amžiną meilę Inga ir Aurimas prisieks rugpjūtį, tačiau, kaip patys sakė, kol kas su bažnyčia dar nėra sutarę.

DELFI paklausti, kodėl tarp civilinės ir bažnytinės santuokos planuojamas kelių mėnesių atotrūkis, I. Norkutė sakė, jog žiedus norėjosi sumainyti pavasarį, o vestuves švęsti, kai šilta.

Klausiami, ar planuoja šeimos pagausėjimą, jaunieji sakė, jog vaikelis visuomet yra jų planuose, tačiau patikino, jog tuokėsi ne iš reikalo.

„Tiesiog pajutome, jog atėjo laikas lemtingiems pokyčiams. Esame kartu jau ne vienerius metus, tad kartu subrendome šiam žingsniui. Jau šią vasarą šoksime vestuvinį valsą!“ - dar šių metų vasario pabaigoje DELFI kalbėjo I. Norkutė.

Aktorė DELFI taip pat yra kalbėjusi ir apie Aurimo amžių. Ji pasakojo, kad jų santykiai nėra tas atvejis, kuomet vyresnis partneris glemžiasi kito jaunystę.

„Kiekvienas žmogus yra unikalus, tad poroms visuotinai taikyti deramo amžiaus skirtumo ar gyvenimo dėsningumo formules – paprasčiausiai neįmanoma. Iš tiesų Aurimas yra labai subrendęs ir išmintingas. Mūsų poroje aš esu ta, kuri skraido padebesiais, o Aurimas tvirtai stovi ant žemės“,- DELFI prisipažino Inga.

I. Norkutė ir A. Žvinio tuoktuvių akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)