Tai pirmoji Marijos fotosesija ir interviu. „Puikus debiutas. Toli gražu ne kiekviena pradedančioji manekenė taip dirba. Jeigu Marija norės, madų pasaulyje daug pasieks. Tereikia šiek tiek praktikos, patarimų ir pirmyn į Paryžių ar Milaną, juk reikalingus duomenis ji turi“, – pagyrimų negailėjo fotografas Algis.

Daugiausiai nervų ląstelių sudegino viršelio žvaigždės mama Renata, kuri labai atidžiai prižiūrėjo visą fotosesijos procesą. Ji dukrai vis patarinėjo išsitiesti, daugiau šypsotis, natūraliau laikyti rankas, o per interviu vis bandė sufleruoti atsakymus. Bet viskas baigdavosi ginčais: „Mama, gal aš apie save geriau žinau, nei tu! Šiandien tu nekalbėk – kalbėsiu aš.“

Žurnalo "Panelė" viršelis su Marija Vėberytė. "Panelės" nuotr.

Renata Mikailionytė apie dukrą: „Aš matau, kad iš jos gali būti manekenė – tiek ūgis, tiek figūra puikiausiai tinka. Bet noriu, kad viskas vyktų savaime, nestumiu ir neskubinu. Svarbiausia, kad turėtų motyvacijos ir noro. (Sutiktum būti jos vadybininke?) Turiu daug draugų šioje srityje, manau, kad rasčiau žmogų, kuris galėtų rūpintis Marijos karjera. Mums užtenka mamos ir dukros santykių.“

Kovo „Panelėje“ – spalvinga fotosesija, kuriai dirigavo stilistas Kęstutis Rimdžius ir atviras merginos interviu apie santykius su mama ir tėčiu, kurį Marija mato vos kelis kartus per metus. „Norėčiau dažniau... Norėčiau, kad jis mokytų mane groti gitara. Bet Aras neturi gitaros, negali pamokyti“, - „Panelei“ prisipažino Marija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)