Aistė apgailestauja, kad žurnalistai bet kokia kaina siekė paskelbti apie jos antrąjį nėštumą, tuomet vaikeliui nebuvo suėję nė trijų mėnesių.

„Tai atsitiko seniai, praėjusiais metais. Anksti žurnalistai užpuolė, o tas gyvenimas kartais toks, kad nežinai... Buvo per anksti pakarksėta, per anksti pasidžiaugta. Praėjo apie tris mėnesius nuo to laiko, kai sužinojau, kad man yra nesivystantis nėštumas. Tiesiog nepuoliau garsiai apie tai kalbėti. Žinia apie nėštumą išsprūdo per anksti. Labai norėjo parašyti ir sakė, kad bet kokiu atveju parašys. Ir parašė... O paskui pati sužinojau... Gyvenime visko nutinka, kartais pats žmogus gerai nežinai, kas vyksta“, - naujienų portalui DELFI kalbėjo A. Jasaitytė-Čeburiak.

„Nereikėjo rašyti. Reikėjo trijų mėnesių sulaukti. Gali vaikščioti, tyrimai gali rodyti, kad laukiesi, o iš tikrųjų kaip ten yra fiziologiškai... Labai kvailai išėjo. Atrodė, kad laukiuosi... Tačiau išėjo, kad rodė gamtos atmetimo reakciją... <...> Tačiau nesinori iš to daryti tragedijos. Gyvenime taip būna, juk ne man vienai... Kai žurnalistai man skambino, bijojau džiaugtis ir intuicija manęs neapgavo. Galvojau, kai tai įvyko, bet manau, kad viskas praeis ramiai. Tas etapas jau praėjo. Mano nuotaika gera... Ateityje tikrai bus vaikų, viskas gerai“ - pasakojo garsaus krepšininko Simo Jasaičio sesuo.

A. Jasaitytė-Čeburiak viliasi supratimo ir tikisi, jog žiniasklaidos atstovai gerbs jos privatumą nedrumsdami ramybės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)