Aurelija Ignotaitė, „Anglų Kalbos Studijos” vadovė ir projekto dalyvių mokytoja, I. Martinkėnaitei palinkėjo neprarasti entuziazmo mokantis anglų kalbos. „Labai svarbu, kad dalyviai projektui pasibaigus negalvotų, jog anglų kalba jau išmokta – tobulėti visiems dar tikrai yra kur,“ - sakė A. Ignotaitė.

Finale dėl pagrindinio prizo – 10 tūkst. Lt vertės anglų kalbos kursų – kartu su I.Martinkėnaite kovėsi Juozas Liesis, Eimutis Kvoščiauskas ir Andrius Butkus. Finalinėje rungtyje dalyvių palaikyti atvyko ne tik anksčiau iškritę projekto dalyviai, tačiau ir jų draugai. Viena entuziastingiausių buvo Ingrida Kazlauskaitė. Juokaujama, kad būtent ji atnešė sėkmę I. Martinkėnaitei. Projekto dalyvius nustebino ir virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, iškepęs didžiulį tortą.

Finalą sudarė trys rungtys, kurių metu buvo tikrinamos pramogų pasaulio atstovų anglų kalbos žinios. Pirmojoje rungtyje, kurios metu paraidžiui reikėjo pasakyti mokytojos Aurelijos ištartus žodžius, į priekį įsiveržę J. Liesis ir A. Butkus lyderių gretose išbuvo neilgai. Jau antrojoje rungtyje, kurios metu teko atspėti, kas slepiasi dvidešimtyje dėžučių, visus aplenkė Ingrida, kuriai lygių nebebuvo ir trečiojoje rungtyje.

Projekto „Žvaigždės (ne) moka” metu anglų kalbos žinias tobulino renginių vedėjas Juozas Liesis, aktorius Eimutis Kvoščiauskas, profesionalus šokėjas Andrius Butkus, dainininkė, grupės ,,69 danguje” atlikėja ir vadybininkė Ingrida Martinkėnaitė, aktorė Redita Dominaitytė, virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, renginių organzatorė ir ,,Mis Lietuva 1996” Daiva Anužytė ir Vilija Zimnicka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją