„Grožis – dovana, dievo dovana, o sugebėjimas naudotis dovana – talentas“, – teigia sveikinimų koncerto vedėja, Laima Kybartienė. Savęs nelaikanti gražuole, mano, jog moteris yra graži vien todėl, kad ji yra moteris.

Be kita ko, sveikinimų koncerto vedėja Laima Kybartienė laidos metu kalbėjo apie savo asmenines grožio taisykles ir paslaptis. „Pagarba ir meilė sau. Aš gerbiu ir myliu save. Aš noriu geriausios kosmetikos, gero sporto klubo“. Aišku, visa tai kainuoja, tačiau L. Kybartienė paaiškino, jog investuoti į save – pati geriausia investicija moteriai.

Diskutuodama su kitais pašnekovais apie moters grožį, Laima Kybartienė prisipažino mananti, jog vyrai bijo gražių, išskirtinių moterų. Moteris, būdama tarp vyrų, paskleidžia savo žavesį, o vyrai tada reaguoja vienaip ar kitaip.

Laima Kybartienė yra žinomas televizijos žmogus. „Negali išeiti susivėlusi, susipykusi – tave pažįsta“, – apie savo pasirodymą visuomenėje kalba sveikinimų koncerto vedėja.

Visa tai „Įpareigoja prieš pačią save“, – sako pokalbių laidos „Gyvenimas yra gražus“ pašnekovė. - Negerai jaučiuosi, jei negerai atrodau“.

Šį penktadienį, 18.45 val. Per LTV pokalbių laida „Gyvenimas yra gražus“ klaus: Ar graži moteris visada yra laiminga? Savomis paslaptmis apie grožį dalinsis žurnalų „Ieva“ ir „Cosmo“ redaktorė Eva Tombak, aktorius Sigitas Račkys, žurnalo vyrams „FHM“ redaktorius Aidas Pūklevičius, grožio konkursų organizatorius Vytenis Pauliukaitis, Aušra Zabielaitė ir kiti gražūs bei įdomūs pašnekovai.

Daugiau informacijos: www.gyvenimasyragrazus.lt