Supykę ant mokytojos dėl sudėtingų žodžių ar šiaip sumanę pajuokauti, projekto dalyviai iškrėtė ir įvairių pokštų. Vienos iš pamokų metu Andrius Butkus mokytoją Aureliją uždarė balkone. Termometrui tuo metu lauke rodant 15 laipsnių šalčio.

Viskas įvyko netikėtai. Mokytojai pradėjus A. Butkų mokyti žodžių, susijusių su balkonu, panorama ir oru bei pakvietus profesionalų šokėją pasižvalgyti pro ,,Anglų Kalbos Studijos” balkoną, jis gudriai uždarė balkono duris. Už jų liko tik vasariška palaidine apsirengusi mokytoja. Pasirodo, A. Butkui buvo tiesiog per šalta ir tokiu būdu jis mokytojai bandė parodyti, kad jam kur kas labiau patinka mokytis šiltoje klasėje.

Aurelija Ignotaitė, ,,Anglų Kalbos Studijos” vadovė ir projekto dalyvių mokytoja, sako, kad septintąją projekto savaitę visi dalyviai kur kas drąsiau šneka angliškai. ,,Pirmųjų pamokų metu, kuomet aš kalbėdavau angliškai, jie visi tylėdavo, bijodami ištarti žodį. Projektui baigiantis pamokos vyksta visiškai kitaip – mes ne tik laisvai šnekamės, bet ir stengiamės pajuokauti anglų kalba. Klaidų dar, žinoma, pasitaiko, bet pažanga – akivaizdi,”- sako A. Ignotaitė.

Iki projekto pabaigos ir didžiojo finalo liko vos kelios dienos. Jau šį penktadienį didžiojo finalo metu paaiškės, kam iš projekto dalyvių atiteks 10 000 Lt vertės anglų kalbos kursai.

Šiuo metu kovą dėl pagrindinio prizo tęsia renginių vedėjas Juozas Liesis, aktorius Eimutis Kvoščiauskas, profesionalus šokėjas Andrius Butkus, dainininkė, grupės ,,69 danguje” atlikėja ir vadybininkė Ingrida Martinkėnaitė bei DELFI konkurso nugalėtoja Vilija Zimnicka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)