„Galbūt tai ir netipinis atostogų metas, ne vasara, tačiau aš kol kas ilsiuosi. Auginu mažą vaiką, todėl galiu daugiau laiko jam skirti, galiu paskaityti knygą, apsilankyti kino teatre ar kalanetikos treniruotėje. Mano paminėtiems dalykams prireikia daugiau laiko, todėl stengiuosi mėgautis tuo, ką galiu dabar“, - DELFI pasakojo L. Šurnaitė-Kairienė.

Ji sakė tiksliai nežinanti, ką veiks ateityje, tačiau paminėjo, jog jei nebetektų dirbti televizijoje, rastų ir kitų būdų, kaip save realizuoti.

„Nežinau, ką dirbsiu ateityje. Jeigu nebedirbsiu televizijoje, imsiuosi kitokios veiklos. Vaikas augs, o aš tik dar labiau norėsiu save realizuoti. Kol kas atostogauju, kad ir kaip juokingai tai skambėtų, nes už lango – sniegas“, - kalbėjo pašnekovė.

Paklausta, apie kokias karjeros galimybes svarsto, Lavija sakė turinti įvairių minčių, tačiau jų atskleisti nepanoro – pernelyg asmeniška.

„Projektas buvo numatytas iki Naujųjų metų, laidų ciklas baigėsi. Stabtelėjimas turėjo būti. Projektas užmigdytas žiemos miegu“, - šypteli L. Šurnaitė-Kairienė.

Tuo metu projekto „Idėjos namams“ prodiuserė Birutė Lavickienė DELFI patikino, jog susiklosčius palankioms aplinkybėms laida sugrįžtų į TV eterį ir, greičiausiai, tuomet Lavijos atostogos baigtųsi.

Pasiteiravus, ar gali ramiai gyventi be TV eterio, L. Šurnaitė-Kairienė sakė žinanti apie paplitusį įsivaizdavimą, jog televizija žmogų veikia it narkotikas, tačiau ji pati tikino eterio bado taip ir nespėjusi pajusti.

„Kai kurie mano draugai, anksčiau dirbę televizijoje, pripažįsta jaučiantys poreikį būti eteryje. „Idėjos namams“ atsirado tuo metu, kai aš dar nebadavau ir nemiriau be TV. Projektas surado mane, o aš užbėgau už akių tai priklausomybei prieš jai pasireiškiant. Kadangi intensyviai padirbėjome, jaučiu, kad ilsiuosi“, - pokalbį baigė L. Šurnaitė-Kairienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją