Asmik Grigorian, Rafailas Karpis, sesės Justė („Saulės Kliošas“) ir Daiva („Keymono“) Starinskaitės tapo bene ryškiausiais ir garsiausiais šių metų Užgavėnių persirengėliais. Epinis A. Grigorian pasirodymas Šiaurės pašvaistės fone, tarsi iš „Žiedų valdovo“ filmo nužengusio burtininko Rafailo Karpio operinis solo bokšte, akyse besidvejinantys fėjų Daivos ir Justės Starinskaičių pasirodymai vienas po kito skleidė pačią tikriausią pavasarinę euforiją.

Karnavalo režisierius Gytis Ivanauskas padirbėjo iš peties: gyvo garso, cirko triukų ir siurrealistinių vaizdo efektų reginį buvo galima stebėti trijose scenose. Kvapą gniaužė ekvilibristo pusiausvyros triukai, o ant audeklo juostų pakibusios cirko akrobatės šoko ore.

Dizaineris ir scenografas Robertas Kalinkinas rūpinosi ne tik žaliuojančia ir miško paslaptimi pulsuojančia „Lofto“ erdve, bet ir sukūrė vienetinius kostiumus scenos artistams.

Renginio metu siautęs karnavalas neaplenkė ir baro. Specialioje baro laboratorijoje alchemikai-burtininkai vykdė magiškus eksperimentus. Natūralūs, gamtos sukurti gėrimai čia buvo maišomi su šių laikų laboratorijų pasiekimais. Įprasti gėrimai virto ikrais, kokteiliais-putėsiais, per šviečiančių taurių kraštus virto garai.

Atmosferą dar labiau kaitino stulbinantys triukai su liepsna. Baro laboratorijoje buvo žongliruojama ugnimi, pučiami ugnies kamuoliai, statoma deganti ir kunkuliuojanti gėrimų piramidė. O visas baras per kelias minutes paskendo tirštuose dūmuose.

Energijos publikai užteko iki pat paryčių. Vakarėlių liūtams jau puikiai pažįstamas Dj „Kym Wild“ (Metal on Metal) elektroniniais ritmais išvaikė jau įkyrėjusį žiemos miegą. Tie, kas penktadienį „Lofte“ šventė „SupaDevynios“ Užgavėnių karnavalą, kalba, kad regėjo stebuklą – kartu su pavasariu į miestą atkeliavo fėjos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją