Knyga „Mano vardas Marytė“ - pagrįsta pasakojimais, išgirstais iš tų, kurie patys ar jų artimieji buvo pokario laikų įvykių dalyviai. Romane autorius užfiksuoja tam tikro laikotarpio liudijimus apie nevaikiškas patirtis, sulaužytus likimus arba prarastas tapatybes.

Anot A. Šlepiko, knygą „Mano vardas Marytė“ jau perskaitė dalis jam brangių žmonių, kuriems ji patiko, tad, rodos, tai autoriui yra svarbiausia. „Man labai svarbi draugų nuomonė apie mano knygą, jos labiausiai bijau. Kadangi kai kurie ją perskaitė ir nesupeikė, todėl esu ramus“, - teigė A. Šlepikas.

Pasiteiravus, ar šis romanas ir jame išdėstyta gana jautri istorija išvys TV ekranus, kaip kino filmas, autorius buvo atviras. „Yra minčių pastatyti filmą, bet daug kas priklauso nuo pinigų“, - teigė A. Šlepikas, tačiau vyras pridūrė, kad realūs svarstymai apie tai jau vyksta su Rolandu Skaisgiriu.

Netradiciniame knygos pristatyme, gausus būrys draugų susirinko ne tik iš pirmų lūpų išgirsti apie naują A. Šlepiko romaną, bet ir patys mielai šį vakarą įsitraukė į jaukaus vakaro kūrimą.

Knygos pristatyme savo teatrališkus sugebėjimus pademonstravo ir Rolandas Skaisgiris, kuris nepasididžiavo padeklamuoti ir pora šmaikščių ketureilių vakaro svečiams.

Svečių užkandžiais rūpinosi ne tik virtuvės meistrai Gidonas Šapiro-Bilas, Linas Songaila, bet ir Aidas Puklevičius. Vyrai mielai sukosi prie viryklės ir čia pat gamino Gavėnios pradžiai tinkamus gurmaniškus patiekalus.

Pasveikinti draugo bei kūrėjo su nauju kūrybiniu kūriniu atėjo ir Agnė Armoškaitė, Sigitas Račkys, Jonas Braškys, Rimantas Bagdzevičius, Jogaila Morkūnas bei kiti.

Visuomenei romano „Mano vardas Marytė“ pristatymas įvyks jau vasario 24 d. 16 val. Knygų mugėje.

Vakaro akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)