„Nesuprantu, kodėl kai prieš TV kameras pasibučiavome su Skaiva, niekam jokių piktų minčių nekilo. Kai parodžiau bučinį Jarmo, pasipylė daugybė neigiamų komentarų. Juk tai vienas ir tas pats, ką bučiuoti. Aš nesuprantu, kodėl žmonės tai piktina. Nesitikėjau, kad kils tokia audra, neįžvelgiu tame nieko blogo. Tai, kad esu kitokios orientacijos nei dauguma, niekam nėra paslaptis, todėl tikrai stebiuosi sukėlęs tokį susidomėjimą“, – DELFI kalbėjo R. Kirilkinas.

Paklaustas, kodėl nusprendė asmenines nuotraukas viešinti, dainininkas patikino, jog fotografijos jam sukelia sentimentų.

„Esu sentimentalus žmogus ir su savo bičiuliais norėjau pasidalinti savo išgyvenimais. Šiandien suėjo lygiai šešeri metai, kai susipažinome su Jarmo. Nuotraukos man – brangus prisiminimas, todėl juo ir pasidalinau su draugais“, – pasakojo jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją