Šią savaitę sportiškai nusiteikusi mokytoja Aurelija projekto dalyviams sugalvojo įvairiausių užduočių. Tad pramogų pasaulio žvaigždės turėjo paprakaituoti ne tik laužydamos liežuvius ir bandydamos taisyklingai ištarti sportinių žaidimų pavadinimus, bet ir atlikdamos tikrus fizinio lavinimo pratimus.

Ingrida Martinkėnaitė virtuoziškai suko lanką, Andrius Butkus „darė“ atsispaudimus, Eimutis Kvoščiauskas atliko pritūpimus, o J. Liesis važinėjo su „Formulės-1“ bolidu. Tiesa, vaikišku.

Aurelija Ignotaitė, ,,Anglų Kalbos Studijos” vadovė ir projekto dalyvių mokytoja, sako, kad perteikti žinias galima žaismingai ir nebūtina visą laiką sėdėti prie stalo.

„Juk nesunku vienu metu bėgti ir mokytis anglų kalbos. Neabejoju, kad geriausiai žmonės prisimena žodžius tuomet, kai juos pritaiko praktiškai.“, - sako A. Ignotaitė.

Jau kitoje serijoje, penktadienį, kris dar vienas projekto dalyvis. O kol kas anglų kalbos žinias toliau tobulina aktorė, fotoverslininkė Redita Dominaitytė, marketingo gerbėjas Juozas Liesis, aktorius Eimutis Kvoščiauskas, profesionalus šokėjas Andrius Butkus, dainininkė, grupės ,,69 danguje” atlikėja ir vadybininkė Ingrida Martinkėnaitė. Kartu su dalyviais mokosi ir DELFI konkurso nugalėtoja Vilija Zimnicka.

Didžiausią pažangą per aštuonias savaites padariusiam ir projektą laimėjusiam dalyviui atiteks 10.000 Lt vertės anglų kalbos kursai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją