„Visą savaitę apie tai man visi pasakojo, tačiau galiausiai pirmadienio vakarą pati pasižiūrėjau, kaip viskas buvo. „Lietuvos balsą“ stebiu kiekvieną kartą, nes jis, mano galva – puikus šou, tačiau tą momentą, kai E. Sipavičius kalbėjo apie Eveliną, praleidau. Turbūt buvau trumpam atsitraukusi nuo TV“, – DELFI pasakojo J. Anusauskienė.

J. Anusauskienė stebėjosi E. Sipavičiaus naivumu, kai šis aiškino tikėjęsis, jog jo ir Violetos Tarasovienės pokalbis prieš TV kameras eterio nepasieks.

„Galbūt koks jaunas atlikėjas ir galėtų susiklaidinti, bet tikrai ne Sipavičius. Tik ne tokie vilkai, kurie šitiek metų dirbę su TV. Manau, visi supranta tokių projektų taisykles, juk tai nebuvo pokalbis prie arbatėlės“, – kalbėjo ji ir pridūrė mananti, jog kiekvienas turi teisę turėti nuomonę, nesvarbu – teigiamą, ar neigiamą. J. Anusauskienė pabrėžė pati niekuomet taip, kaip E. Sipavičius nesielgianti ir viešai kitų atlikėjų neaptarinėjanti.

„Esu mačiusi daug juodo darbo ir užkulisinio gyvenimo. Pas mus yra toks stereotipas, kad dainuoti papais lengva. Nesutinku ir manau, kad kritikuoti – labai lengva. Už tai aš niekuomet apie kolegas nekalbu, o stengiuosi sukurti kažką geresnio. Kodėl ponas Egidijus taip griežtai įvertino Eveliną, aš nesuprantu. Ji dar jauna atlikėja, ji dar yra tik savo gyvenimo kelio pradžioje. Be abejo, kad yra ką gerinti ir tobulinti. Tą ji sėkmingai daro Los Andžele, kur mokosi pas puikų mokytoją. Evelina suvokia, kad jai reikia tobulėti ir ji tą daro, o ar tą daro ponas Sipavičius, aš nežinau. Ar jis tobulina savo dainavimo įgūdžius...reiktų jo paties paklausti“, – kalbėjo J. Anusauskienė ir pridūrė nusistebėjusi, kodėl prieš TV kameras buvo prabilta apie E. Anusauskaitę, kai ji projekte net nedalyvauja.

Jurga atskleidė, kad iki šiol Evelinos santykiai su E. Sipavičiumi buvo geri. Jie drauge yra vaidinę pagrindinius vaidmenis vienoje popoperoje. J. Anusauskienė sakė matanti dukros potencialą ir džiaugiasi, kad ji tobulėja, siekia užsibrėžto tikslo. Pati Evelina, anot jos mamos, neįsižeidė dėl tokių „Lietuvos balso“ mokytojo
komentarų eteryje.

„Juk tai buvo ne pirmas kartas, kai mus kažkuo apdrebia be pagrindo, kai nesupranti, kuo prasikaltai ir kodėl susilaukei tokio dėmesio. Pasakysiu paprastai: šuo loja, o karavanas eina. Mes ramiai darome savo darbą, nes žinome, ko norime ir to siekiame“, – kalbėjo ji.

Po E. Sipavičiaus pasisakymų eteryje išaiškėjo, jog E. Anusauskaitė taip pat buvo sulaukusi pasiūlymo tapti „Lietuvos balso“ mokytoja, tačiau dėl laiko stokos ir tam tikrų įsipareigojimų dėl Niujorke laimėto konkurso pasiūlymų atsisakė.

„Skaudančia širdimi turėjo atsisakyti „Lietuvos balso“, nors toks projektas yra labai kokybiškas ir įdomus. Jai, jaunai atlikėjai, mokytojos patirtis būtų buvusi neįkainuojama praktika. Atsisakėme ir dalyvavimo „Triumfo arkoje“, – DELFI atskleidė J. Anusauskienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)