„Žinai, kaip juočkiai, iš čia eina šviesa“, - po to, kai scenoje pasirodė „Lietuvos balso“ dalyvė Monika Juškevičiūtė, su kolegomis aptarinėdamas projekto dalyvės pasirodymą tarė E. Sipavičius.

DELFI paklaustas, kodėl juodaodžius vadina juočkiais, E. Sipavičius teisinosi, jog jam šis žodis tiesiog išsprūdo ir esą jis nenorėjęs nieko įžeisti.

„Aš taip pasakiau? Negirdėjau. Žinokit, tikrai, jeigu ir pasakiau ką nors tokio, tai tikrai nesu rasistas. Tiesiog toks išsireiškimas išsprūdo netyčia“, - kalbėjo E. Sipavičius.

Prieš savaitę E. Sipavičius su kolege Violeta Tarasoviene aptarinėjo Algimanto Minalgos-Soliario pasirodymą. Kalbėdama apie Soliarį, V. Tarasovienė prakalbo ir apie tarptautinių konkursų laureatę Eveliną Anusauskaitę. Tuo metu E. Sipavičius kolegei paaiškino, jog E. Anusauskaitė tiesiog „blogai dainuoja“.

„Anusauskaitė blogai dainuoja. Pas ją užspausta, pas ją toks m... tas kažkoks užveržimas balse toje vietoje. Ir visą laiką neramu, kai jos klausai, sunku. O jis gerai dainuoja, laisvai, viskas liejasi, bet kažko trūksta, kad jį pamiltų“, - po Soliario pasirodymo „Lietuvos balso“ scenoje kalbėjo E. Sipavičius.

Paklaustas, ar iš tiesų E. Anusauskaitę laiko prasta dainininke, E. Sipavičius paaiškino, jog tai buvęs jo ir kolegės pokalbis, kuris tiesiog neturėjo pakliūti į eterį.

„Čia buvo dviejų profesionalų pokalbis, kuris neturėjo pasklisti į viešumą. Mes, dainuojantys žmonės, pakalbame vienas apie kitą, bet paprastai viešai to nekomentuojame, nedarome pareiškimų. Ką mes pasišnekam tarpusavyje, tai – mūsų reikalas. Tiesiog kalbėjome su Violeta apie dainavimą, nes vieniems sekasi, kitiems – nesiseka. Toks komentaras neturėjo pakliūti į viešumą, nes tai buvo privatus mūsų pokalbis. Ką mes komentuojame apie atlikėjus – vieša, ką kalbame tarpusavyje, turėjo likti tik tarp mūsų“, - paaiškino „Lietuvos balso“ mokytojas.

E. Sipavičiaus „juočkiai“ ir pokalbis apie E. Anusauskaitės dainavimą – DELFI TV:

E. Sipavičius – ne vienintelė prieš TV kameras ar įjungtus mikrofonus atsiskleidusi įžymybė. Į analogišką situaciją buvo pakliuvęs ir vienas garsiausių visų laikų krepšinio trenerių, Lietuvos krepšinio federacijos Garbės prezidentas Vladas Garastas. 2009-ųjų pabaigoje jis dalyvavo spaudos konferencijoje. Jai pasibaigus, kai mikrofonai dar nebuvo išjungti, V. Garastas išplepėjo, jog Lietuvos krepšinio federacija paslapčia nusprendė, kas taps naujuoju Lietuvos moterų krepšinio rinktinės treneriu ir tą atskleidė geriausiai 2009-aisiais pripažintai krepšininkei Gintarei Petronytei bei liepė tylėti.

Vladas Garastas

Įkliuvusi buvo ir Pop karaliene tituluojama Madonna, kai dalyvavo praėjusių metų rugsėjį vykusio Venecijos filmų festivalio spaudos konferencijoje. Prieš prasidedant konferencijai ji nuo gerbėjo gavo hortenziją ir nusišypsojusi padėkojo. Tačiau vos šis nusisuko, Madonna gėlę numetė po stalu ir šalia sėdėjusiai kolegei tarė: „Nekenčiu hortenzijų, bet greičiausiai jis to nežinojo...“

Jei ne įjungti mikrofonai ir TV kameros, galbūt šios frazės taip ir nebūtu niekas nugirdęs, tačiau reportažus apie dainininkės poelgį transliavo didžiausieji pasaulio TV kanalai, interneto portalai, aprašinėjo spauda.

Madonna į žiniasklaidos reportažus reagavo žaibiškai. Ji nusifilmavo nebyliojo kino epizode, kur puokštę hortenzijų isteriškai sutrypė kojomis, taip parodydama, kad jai priekaištai dėl neatidumo nerūpi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)