Iššūkio rungtyje, kurią pralaimėjusios komandos narys turėjo palikti projektą, savo anglų kalbos žinias „surėmė“ Eimutis Kvoščiauskas ir Ingrida Martinkėnaitė. Eimutis tapo komunikabiliu viešbučio klientu, o Ingrida – visą naktį nemiegojusia viešbučio darbuotoja.

Šmaikščiame projekto dalyvių pokalbyje netrūko juokingų situacijų. Vienoje iš jų turistu iš Kinijos prisistatęs Eimutis pajuokavo, kad Ingrida panaši į šiuo metų įkalintą buvusią Ukrainos premjerę Juliją Tymošenko. Į tai Ingrida sureagavo abejingu žvilgsniu. Kiti projekto dalyviai susigūžę juokėsi ir tuomet, kai po neaiškiai anglų kalba ištartos Eimučio frazės, Ingrida jam atsakė rusiškai.

Užduotį laimėjo mažiau klaidų padariusi Ingrida, tad iš projekto turėjo pasitraukti vienas iš mėlynosios komandos narių. Dėl nepažangumo ir silpniausių anglų kalbos žinių su projektu atsisveikino virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas.

„Dėl visko kalti raudonosios komandos žvalgai. Kai eidavau į pamokas, jie ir duris užtrenkdavo, ir automobilio padangas nuleisdavo“ – išeidamas raudonuosius apkaltino R. Bolgovas.

Aurelija Ignotaitė, ,,Anglų Kalbos Studijos” vadovė ir projekto dalyvių mokytoja, sako, kad jau ryškėja projekto lyderiai. „Pastebiu, kurie dalyviai pažangiai lanko pamokas ir nori pramokti anglų kalbą, o kurie linkę simuliuoti. Po šypsenomis ir juokais anglų kalbos spragų nepaslėpsi“, - tvirtina A. Ignotaitė.

Liko trys projekto savaitės, per kurias anglų kalbos žinias ir toliau gilins aktorė, fotoverslininkė Redita Dominaitytė, marketingo gerbėjas Juozas Liesis, aktorius Eimutis Kvoščiauskas, profesionalus šokėjas Andrius Butkus, dainininkė, grupės ,,69 danguje” atlikėja ir vadybininkė Ingrida Martinkėnaitė. Kartu su dalyviais mokosi ir DELFI konkurso nugalėtoja Vilija Zimnicka.

Didžiausią pažangą per aštuonias savaites padariusiam ir projektą laimėjusiam dalyviui atiteks 10.000 Lt vertės anglų kalbos kursai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)