Pramogų pasaulio atstovai lyg pavyzdingi mokiniai žemėlapyje didžiuliu pieštuku baksnojo ir anglų kalba bandė įvardyti aplankytas bei norimas aplankyti šalis. Pavyzdžiui, Eimutis Kvoščiauskas išsidavė, kad norėtų nukeliauti į Braziliją, o Andrius Butkus – į Indiją.

Aurelija Ignotaitė, ,,Anglų Kalbos Studijos” vadovė ir projekto dalyvių mokytoja, sako, kad kelionių tema yra viena aktualiausių, o pagrindinių žodžių, posakių ir jų tarimo žinojimas leidžia ne tik išvengti kuriozinių situacijų, bet ir nepasiklysti būnant svečioje šalyje. „Jeigu painiosite, ką reiškia „on time“ (red. laiku) ir „in time“ (red. beveik laiku), nežinia, ar laiku suspėsite į metro ar traukinį“, - sako A. Ignotaitė.

Šią savaitę prie projekto „Žvaigždės (ne)moka“ prisijungė ir naujoji dalyvė. Ja tapo DELFI konkurso nugalėtoja Vilija Zimnicka.

Iki projekto pabaigos liko keturios savaitės. Anglų kalbos žinias ir toliau gilina virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, aktorė, fotoverslininkė Redita Dominaitytė, marketingo gerbėjas Juozas Liesis, aktorius Eimutis Kvoščiauskas, profesionalus šokėjas Andrius Butkus, dainininkė, grupės ,,69 danguje” atlikėja ir vadybininkė Ingrida Martinkėnaitė.

Didžiausią pažangą per aštuonias savaites padariusiam ir projektą laimėjusiam dalyviui atiteks 10.000 Lt vertės anglų kalbos kursai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)