Dviejose šalyse – Lietuvoje ir Gruzijoje - kuriamame naujame TV3 seriale „Vyno kelias“ vaidina ir parlamentarė bei dainininkė Inga Valinskienė, kuriai šiame seriale atiteko turtingo oligarcho mylimosios vaidmuo.

Paprašius Ingos, apibūdinti savo personažą šiame seriale, moteris žodžių kišenėje neieškojo. „Mano personažą labai taikliai šiandien apibūdino vienas mano meilužių - kiaunė. Na, šviesiai tiesiai tariant - „sterva“. Nežinau, gal man šį vaidmenį specialiai parinko, gal aš iš veido taip atrodau. Nepaisant visko, man tai labai įdomus ir spalvingas charakteris, o kuo spalvingesnis charakteris, tuo smagiau jį kurti“, - juokėsi Inga.

Seriale, kuriame kalbama apie karštą meilę, balsingajai Ingai teks suvaidinti ir nemažai meilės scenų su svetimais vyrais, tačiau dėl to, anot moters, jos vyras nesuka galvos, o jei ir suka - to neparodo.

„Kol kas meilės scenų buvo nedaug, bet šiandien jau pirmą kartą teko bučiuotis su svetimu vyru. Toliau bus dar intymesnių scenų, todėl kaip tik jas daviau paskaityti vyrui ir pasiteiravau, gal jau man baigti viską, bet jis tikino, kad viskas gerai. Nepavydi arba apsimeta, kad nepavydi“, - kalbėjo I. Valinskienė.

Anot Ingos, šis naujasis aktorės amplua jai nėra svetimas, nes jai ne kartą teko persikūnyti į skirtingus personažus. Taip pat moteris pridūrė, kad kolektyvas yra šaunus, tad jeigu ir kas nors nepavyksta, niekas už tai jos nelinčiuoja.

Tiesiai iš Gruzijos į serialo pristatymą atvyko ir aktorė Agnė Grudytė, kuri buvo labai gerai nusiteikusi ir visiems susirinkusiems pademonstravo savo gruziniškos kalbos žinias. „Visų labai pasiilgau ir visus labai myliu“, - gruziniškai kalbėjo aktorė.

Vaidmenis seriale taip pat atlieka lietuvių aktoriai Renata Kutinaitė, Rytis Saladžius, Algirdas Gradauskas, Povilas Laurinkus, Vidas Petkevičius, Liubomiras Laucevičius ir kiti.

Serialas TV3 eteryje startuos jau vasario 20 dieną, 21 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją