Tarp keleivių buvo ir dainininkė Raimonda Masiulytė su gyvenimo draugu Vimaliu Ramchurnu. Atlikėja sutiko apie įvykį papasakoti naujienų portalui DELFI.

„Žinojome, kad slidu, todėl nevažiavom labai greitai. Automobilio padangos buvo žieminės, tačiau tai negelbėjo. Likus 40 kilometrų iki Panevėžio netikėtai ėmėme suktis ratu. Laimė, Soliariui pavyko suvaldyti mašiną. Visa tai įvyko per kelias akimirkas, kai sustojome, automobilyje spengė tyla. Visi patyrėme šoką, bet atsipirkome vien išsigąsčiu. Ačiū Dievui, kad viskas gerai baigėsi. Juk galėjome nuriedėti nuo šlaito ir trenktis“, - DELFI apie išgyventas siaubo akimirkas pasakojo R. Masiulytė ir patikino, kad tokį incidentą išgyveno pirmą kartą.

Mergina įspėjo visus vairuotojus laikytis saugaus greičio, mat keliuose – slidu.

"Ryte buvo bloga nuojauta, kad laukia kažkas negero. Taip ir žinojau, kad kažkas nutiks ir štai prašom... Džiaugiuosi, kad viskas pasibaigė be jokių rimtesnių pasekmių", - DELFI kalbėjo Soliaris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją