Žvaigždžių veidai prieš žinių patikrinimą, kurį sudarė individualus testas ir specialioji užduotis kiekvienai komandai, kiek priminė savimi nepasitikinčių ir pirmo egzamino laukiančių studentų. Vieni bandė nevykusiai juokauti, kiti – rodė keistas veido išraiškas, pavyzdingieji – kartojosi išmoktus anglų kalbos žodžius.

Aurelija Ignotaitė, ,,Anglų Kalbos Studijos” vadovė ir projekto dalyvių mokytoja, sako, kad žinių patikrinimas atskleidė tikrąjį kiekvieno dalyvio anglų kalbos lygį. „Net ir mokantis žaismingai, galima pramokti anglų kalbą. Tereikia noro, pastangų ir nuolat pasikartoti išmoktus žodžius bei taisykles“, - neabejoja A. Ignotaitė.

Nors prasčiausiai testą išsprendė virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, tačiau viską lėmė antroji, komandinė užduotis ir DELFI skaitytojų balsai. Po labai linksmai prabėgusios komandinės rungties, projektą turėjo palikti renginių organizatorė ir „Mis Lietuva“ Daiva Anužytė.

Tiesa, ties iškritimo riba buvo atsidūrę ir Ingrida Martinkėnaitė bei Juozas Liesis, tačia pagal išspręsto testo ir DELFI skaitytojų balsavimo rezultatus, nesėkmę patyrė Daiva Anužytė. 

Apmaudo neslėpusi moteris tikino, kad šis projektas ją pastūmėjo domėtis mokslo pasauliu. „Mane supa daugybė žmonių, pasirengusių padėti man ir toliau mokytis anglų kalbos. O su jumis susitiksime kituose renginiuose ir tikrai žinau, kaip su manimi pasisveikinsite: „Hello, Daiva“, - atsisveikindama kolegoms sakė Daiva.

Projekte dėl asmeninių priežasčių nebedalyvauja ir baleto primarijus Nerijus Juška. Tiesa, dalyvių gretas jau papildė DELFI konkurso nugalėtoja, būsimoji visuomenės sveikatos specialistė Vilija Zimnicka, kurią bus galima pamatyti jau kitoje serijoje. „Einu ne kovoti ar varžytis, o tiesiog mokytis. Man reikia anglų kalbos, nes turiu planų, kurie be jos nebus įgyvendinti. Kokie planai? Neišduosiu“, - sakė projekto naujokė.

Kartu su Vilija likusias keturias savaites anglų kalbos žinias ir toliau gilins virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, aktorė, fotoverslininkė Redita Dominaitytė, marketingo gerbėjas Juozas Liesis, aktorius Eimutis Kvoščiauskas, profesionalus šokėjas Andrius Butkus, dainininkė, grupės ,,69 danguje” atlikėja ir vadybininkė Ingrida Martinkėnaitė.

Didžiausią pažangą per aštuonias savaites padariusiam ir projektą laimėjusiam dalyviui atiteks 10.000 Lt vertės anglų kalbos kursai. Balsuoti už didžiausią pažangą padariusį projekto dalyvį galima ČIA.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją