Tinklalapis, garsėjantis ironišku požiūriu į pramogų pasaulį, pažymėjo, kad į šį sąrašą pateko įžymybės, kurios yra "mažiausiai įkvepiantys ir mažiausiai intriguojantys žmonės Holivude".

Antroje vietoje liko aktorė Halle Berry, kuri po "Oskarą" pelniusio vaidmens "Monstrų puotoje" "(Monster`s Ball") atliko mažiau kritikų išgirtus vaidmenis filmuose "Gotika" ("Gothica") ir "Moteris-katė" ("Catwoman").

"Šiai ledo grupei priklausančios žvaigždės sukėlė žiūrovų abejingumą savo arogantišku charakteriu, prastais karjeros pasirinkimais ir chronišku nesugebėjimu liautis darius iš savęs kvailį", - teigė tinklalapis.

M.Moore`as į šį sąrašą pateko dėl savybės, kurią redaktoriai pavadino "pervertintu ego". "Žinia Michaelui: atmink, kad ne viskas sukasi aplink tave. Baik ginčytis ir apmaudauti", - teigė jie.

"9/11 pagal Farenheitą", kurį demokratai liaupsino už griežtą G.W.Busho ir karo Irake kritiką, o respublikonai smerkė kaip iškraipytos propagandos pavyzdį, Jungtinėse Valstijose uždirbo beveik 120 mln. dolerių (312 mln. litų) - dokumentiniam filmui rekordinę sumą. M.Moore`as yra pareiškęs, jog iki kitų prezidentų rinkimų planuoja sukurti šios juostos tęsinį.

Trečiąją vietą užėmė kino studijos "Walt Disney Co" generalinis direktorius Michaelas Eisneris. Šio sprendimo motyvais redaktoriai nurodė kompanijos akcininkų maištavimą, viešus ginčus su "Pixar" ir "Miramax" bei virtinę tokių finansiškai nesėkmingų filmų, kaip "Misija karvės" ("Home on the Range), "Alamo bazė" ("The Alamo") ir "Idalgas" ("Hidalgo").

Ketvirtoje vietoje liko režisierius M.Nightas Shyamalanas, kurio naujausias trileris "Kaimas" ("The Village") ir "netikėta jo pabaiga" gerokai prasilenkė su triukšminga juostos reklama.

Tuo tarpu penktąją vietą už filmavimąsi virtinėje "masinės gamybos vidutinybių" dalinasi komedijų aktoriai Benas Stilleris ir Owenas Wilsonas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją