Anot Soliario, šis nemalonus nutikimas įvyko tada, kai jis žaisdamas krepšinį su draugais bandė atkovoti kamuolį. „Išėjau žaisti krepšinio su draugais. Turiu draugą, kurio ūgis dvimetrinis. Pabandžiau atkovoti kamuolį, o šis netyčia man užvažiavo alkūne“.

Soliaris teigė, kad po smūgio jis jautė nenumaldomą skausmą, nes vienas dantis po smūgio buvo sulindęs iki nervo. „Galvojau, kad žandikaulį sulaužė, po to apėmė didelis galvos skausmas ir tik nuvykus į ligoninę sužinojau kokia situacija. Netekau trijų dantų, o ketvirtasis buvo beviltiškai sulindęs iki nervo“, - įvykio aplinkybėmis dalinosi Soliaris.

12 metų lankęs krepšinį ir baigęs sporto mokyklą, Soliaris DELFI pasakojo, kad tokių skausmingų traumų niekada nebuvo patyręs. „Tiek metų žaidžiau krepšinį - buvo ir šonkauliai lūžę ir šiaip įvairių traumų patyriau, tačiau palyginus su šia - tai tik juokas“, - kalbėjo atlikėjas.

Po patirtos traumos atlikėjui prireikė operacijos, po kurios iki šiol jaučia dantų skausmą. Pasak vaikino, jis nė vienos dienos dabar negali apsieiti be nuskausminamųjų, o šalia jo namų esančios vaistinės darbuotojos jau puikiai žino, kokių vaistų jam reikia.

Pasiteiravus, ar patirta trauma nesutrukdys jo dalyvavimui projekte „Lietuvos balsas“, dainininkas patikino, kad nepaisant nesėkmės ir pratuštintų kišenių, jis dalyvaus jame ir visomis išgalėmis stengsis nuskinti laurus. „Netrukus turėsiu keramikinius dantis, kurie atsiėjo ne vieną tūkstantį, todėl galėsiu lipti į sceną ir vėl šypsotis. Be kita ko, dantų neturėjimas balsui juk netrukdo“, - juokėsi dainininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją