Dabartinis trasos rekordas – 22,53 sekundės. Galbūt tai pavyks ekstremalius pojūčius mėgstančiai dainininkei Irmai Jurgelevičiūtei, kuri žada ne tik koncertuoti, bet ir sėsti už kartingo vairo.

230 metrų ilgio bei 5 metrų pločio kartodromo trasa gali vienu metu važiuoti 8 kartingai, čia – 12 įvairaus sudėtingumo posūkių.

"Ekstremalių pojūčių mėgėjai gali pasijusti kaip tikroje "Formulės 1" trasoje, nes pas mus įrengta vienintelė Lietuvoje unikali laiko matavimo įranga bei trasa valdoma šviesoforais, kaip ir automobilių sporto viršūne laikomose lenktynėse, – pranešime spaudai teigė "Vilko kartodromo" vadovas Gintaras Kaminskas. – Geltona šviesa rodo, kad trasoje avarija, yra specialūs įvažiavimai į boksus, startas – taip pat, kaip ir "Formulės 1" lenktynėse".

Įspūdžius adrenalino gerbėjams palieka F-1 etapai, Autopiloto taurė, keturių kartodromų varžybos bei begalė kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją