Šeštadienį policijoje gautas pranešimas patvirtino įvykį, nukentėjo ir vestuvių liudytojai Indra Dovydėnaitė bei jos vyras Dovas Serapinas.

Chuliganai buvo dviese, vienas - 1992 metų gimimo, kitas - 1993, abu buvo neblaivūs. Vienam nustatyta 1,2, kitam - 1,5 promilės girtumas.
Po incidento abu užpuolikai pabėgo, tačiau pareigūnai juos rado netoliese buvusiame bute.

Jie nuvežti į policiją, o į komisariatą iškviesta greitoji. P.Skučas ir I.Dovydėnaitė išvežti į ligoninę apžiūrai.

Užpuolikai šiuo metu uždaryti areštinėje, vyksta ikiteisminis tyrimas.

DELFI pavyko susisiekti su P. Skuču. Jaunavedys buvo ką tik grįžęs iš policijos, kur davė parodymus policijoje. Nors vyras tikino, kad vis dar yra ištiktas šoko, tačiau sutiko trumpai papasakoti apie šį incidentą. „Ėjome keturiese link namų ir mus užpuolė du jaunuoliai. Dovas gavo tuščiu buteliu per galvą. Pradėjome bėgti ir šauktis pagalbos. Tuomet Indra paslydo ir susitrenkė nugarą. Laimei, kad mūsų artimieji išgirdo mus ir mano tėtis išbėgo į kiemą. Užpuolikai pasišalino, o tėtis paslydo ir pasitempė koją. Tiek jis, tiek ir Indra buvo išvežti į ligoninę. Dabar tėtis su ramentais, o Indrai išrašyti vaistai“, - vis dar šoko ištiktas kalbėjo Paulius. Taip pat Paulius pridūrė, kad rimčiau niekas nenukentėjo.

Bekalbant su Pauliumi, ragelį perėmė jo tėtis Rolandas, kuris tvirtino, kad Paulius dar nėra atsigavęs ir jis mielai pakomentuos šį įvykį pats. Vyras teigė, kad yra pasibaisėjęs tokiu vaikinų chuliganizmu viduryje dienos. Pasiteiravus, kokios priežastys, jo manymu, paskatino jaunuolius taip elgtis, Pauliaus tėtis teigė, jog yra vienintelė priežastis: „Manau, kad jie buvo apsvaigę ir turiu įtarimą, jog tai buvo ne vien alkoholis”, - tvirtino Rolandas.

Pareigūnams surasti nusikaltėlius padėjo Pauliaus tėtis Rolandas, kuris ne tik operatyviai iškvietė policiją, bet ir susekė, kuriame bute šie jaunuoliai pasislėpė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)