Jaunoji I. Kuodytė į santuokų rūmus žengė pasipuošusi dizainerės Indros Dovydėnaitės nertu kostiumėliu, taip pat segėjo ilgą nuometą. Nuo žvarbaus oro Indrę sergėjo kreminės spalvos megztukas. Nuotakos aukso spalvos vestuviniais bateliais pasirūpino dizainerė Rūta Rimšelienė, prie apdarų puikiai derėjo geltonų gėlių puokštė. P.Skučas vestuvėms pasirinko smėlio spalvos kostiumą.

„Tiek mūsų tėvai, tiek ir draugai tuokėsi santuokų rūmuose, todėl ir mes pasirinkome šią vietą“, - DELFI sakė P. Skučas.

Poros santuokos liudytojais tapo dizainerė Indra Dovydėnaitė ir jos vyras interjero dizaineris Dovas Serapinas. Po ceremonijos Indrė tapo Kuodyte-Skučiene.

Prie santuokų rūmų pasveikinti jaunųjų susirinko didžiulis būrys giminių ir draugų. Vieną originaliausių dovanų jaunikiui įteikė jo krikšto mama - ji padovanojo marškinėlius su užrašu "Game Over". Draugai specialiai šiai progai pagamino plakatą „Valio lediniai Skučai!“.

„Apėmė šiltas geras jausmas,“ - išėję iš Santuokos rūmų sakė naujai iškepti vyras ir žmona.

Vestuvinius žiedus pora išsirinko kuklius ir klasikinius. Anot Pauliaus, žiedas - tik simbolis, todėl svarbu ne jo ištaigingumas, o prasmė. „Santuoka - svarbiausias gyvenimo žingsnis. Žiedas - santuokos simbolis, mes su Indre nesuteikiame jam daug reikšmės, nes tikime, kad visų svarbiausia yra jausmai ir rimtas požiūris į santuoką“, -kalbėjo Paulius.

Jaunavedžiai DELFI tvirtino, kad artimiausiu metu jie planuoja povestuvinę kelionę į egzotišką šalį. Viena iš patraukliausių šalių - Tailandas.

Šį vakarą savo jungtuves jaunavedžiai drauge su artimaisiais žada atšvęsti be didelių ir iškilmingų ceremonijų viename iš sostinės restoranų. „Tiesiog susiorganizavome taip, kad ši šventė patiktų tiek mums, tiek ir mūsų svečiams. Tradicijų taip pat bus minimaliai ir piršlio tikrai nekarsime“, - dar anksčiau apie šventės planus pasakojo būsimas jaunavedys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)