31 metų J.Law atvaizdas puikuosis ant lapkričio 19 dieną pasirodysiančio "People" viršelio.

"Nuoširdumas suteikia jam seksualumo. Jis spinduliuoja iš jo akių", - žurnalui sakė aktorė Nicole Kidman, kartu su juo vaidinusi juostoje "Šaltasis kalnas" ("Cold Mountain").

Rachel Weisz, kuri filmavosi su juo istorinėje dramoje "Priešas už vartų" ("Enemy at The gates"), savo ruožtu pridūrė: "Jis turi pačias gražiausias akis, kokias tik teko matyti".

J.Law rimto aktoriaus reputaciją pelnė sukūręs daugybę vaidmenų, varijuojančių nuo meilės roboto Steveno Spielbergo "Dirbtiniame intelekte" ("Artificial Intelligence") iki fotografo žudiko "Kelyje į pražūtį" ("Road to Perdition").

Aktorius, kuris kartu su Kathleen Turner vadindamas miuzikle "Neapdairumai" ("Indiscretions") buvo nominuotas Brodvėjaus apdovanojimams "Tony", didesnio žiūrovų dėmesio sulaukė dramoje "Talentingasis misteris Riplis" ("The Talented Mr. Ripley") įkūnijęs jauną pleibojų ir Matto Damono manijos objektą. Už šį vaidmenį J.Law buvo nominuotas "Oskarui".

Antrąją Kino meno ir mokslų akademijos nominaciją aktorius pelnė už dezertyro vaidmenį Amerikos pilietinio karo laikų dramoje "Šaltasis kalnas". Tačiau naujausi jo filmai - "Dangaus kapitonas ir ateities pasaulis" ("Sky Captain and the World of Tomorrow") bei "Alfis" - patyrė komercinę nesėkmę.

J.Law, kuris su buvusia žmona, britų mados dizainere ir aktore Sadie Frost susilaukė trijų vaikų, artimiausiu metu bus galima išvysti Mike`o Nicholso romantinėje dramoje "Arčiau" ("Closer").

Seksualiausią metų vyrą žurnalas "People" pirmą kartą išrinko 1985-aisiais. Tuomet juo buvo vainikuotas Melas Gibsonas. Tarp kitų šio titulo laimėtojų yra Johnas F.Kennedy Jr., Seanas Connery, Denzelis Washingtonas, Richardas Gere`as ir Benas Affleckas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją