„Nebenoriu erzinti lietuvių ir pasakoti, kad kažkas gerai leidžia laiką, tačiau Tailande praleidau mėnesį, pasitikau Naujuosius ir sugrįžau namo“, – iš pradžių dvejodama, ar verta atvirauti, neilgai trukus pasakojimą pradėjo V. Židonytė.

Daugiausiai laiko kelionės metu Vaida praleido Phuketo saloje, tačiau aplankė ir Bankoką. Mergina Tailande ketino pailsėti, todėl jos tikslas buvo atsipalaiduoti, skirti laiko apmąstymams, pabėgti nuo varginančios kasdienės rutinos.

„Labai daug davė pamatymas, jog ten žmonėms nereikia skubėti, lėkti. Esu viena iš tų, kurie visur skuba, siekia visko dideliu tempu. Man visuomet reikia užbėgti įvykiams už akių. Tailande žmonės atrodo laimingi. Net gi tie, kurie tiesiog turi pastogę be durų ir langų. Jie plačiai šypsosi. Įvertinau, kad žmonės gali gyventi ir kitaip. Mano apmąstymai užtruko mėnesį. Juk kiek žmogus gali bėgti, skubėti, kažką nuolat daryti ir nesustoti... Pažvelgiau į viską kitu kampu“, – apie kelionę su artimiausių draugų kompanija pasakojo V. Židonytė.

Dar prieš kelionę Vaida ilgai svarstė, vykti, ar ne. Mergina turi skrydžių baimę, todėl jai prireikė laiko pasiryžti leistis į kelionę, kuri su persėdimais užtruko kelioliką valandų. Grožio konkursų organizatorė sakė, jog baimę nugalėjo noras pažvelgti į tolimą šalį bei kaip joje gyvena žmonės.

„Anksčiau tolimų kelionių atsisakydavau vien dėl skrydžių baimės, tačiau įveikusi šį atstumą manau, jog įveikčiau ir dar kartą, jeigu prireiktų“, – įsitikinusi iš Tailando prieš porą savaičių sugrįžusi V. Židonytė.

Tailande Vaida susitiko su švedų aktoriumi ir karate meistru Dolphu Lundgrenu. Klausiama, kaip pavyko su pasauliui žinoma asmenybe susipažinti, V. Židonytė sakė, jog jis tiesiog buvo bendrų draugų kompanijoje. Pirmasis klausimas, kurį D. Lundgrenas uždavė lietuvaitei, ar ši nėra rusų tautybės. Vaidai paklausus, kodėl šiam taip pasirodė, aktorius atsakė, jog ji jam pasirodžiusi labai graži. Būtent dėl šios priežasties garsenybė lietuvaitę ir palaikė ruse.

„Nors turistų užsieniečių akimis aš neatrodau kaip rusė. Kai kurie mane laikė amerikiete, itale, tačiau jam pasirodžiau esanti rusė tik dėl to, kad, jo manymu, esu graži. Kai paklausiau, ar negali būti graži mergina kilusi iš Lietuvos, jis atsakė žinąs mūsų šalį“, – apie susitikimo su D. Lundgrenu akimirkas pasakojo V. Židonytė.

Paprašyta papasakoti, kokį įspūdį paliko D. Lundgrenas, V. Židonytė negailėjo jam komplimentų. Anot jos, aktorius yra šiltas, mielas, mandagus ir labai malonus žmogus.

„Kai su draugais ir juo nuėjome į pliažą, pritrūko gulto. Jis buvo vienintelis, pasitiesęs rankšluostį tiesiog ant smėlio ir dėl to nematė jokių problemų. Savo atostogas jis galėjo dovanoti gerbėjams. Visiškai nesierzino prašomas autografų ar fotografuojamas. Jis – besišypsantis žmogus“, – prisiminė V. Židonytė.

Naujuosius Vaida pasitiko šešiomis valandomis anksčiau nei jos draugai Lietuvoje. Merginai buvo neįprasta šią žiemos šventę švęsti 35-ų laipsnių karštyje. Iki šiol gražuolė Naujuosius siejo su sniegu ir šalčiu, tačiau po kelionės sakė suvokusi, jog įmanoma Naujuosius atšvęsti ir be speigų bei sniego.

„Vienas neįprasčiausių dalykų man pasirodė autostradose buvę ženklai, įspėjantys apie į kelią išeinančius dramblius. Lietuvoje esame įspėjami apie į kelią išbėgančius laukinius žvėris, ten ženkluose piešiami drambliai. Dėl į kelią išeinančių dramblių ten susidaro automobilių spūstys“, – pasakojo ji.

V. Židonytė – ne vienintelė lietuvė, turėjusi unikalią galimybę pabendrauti su pasauliui gerai pažįstama garsenybe. DELFI dar 2009-aisiai rašė, jog buvęs stilistės Eglės Mickevičienės vyras Džiugas Mickevičius viešėjo Honkonge, o viename iš šio didmiesčio naktinių klubų susipažino su Jeanu Claudu Van Dammu ir drauge naktiniuose klubuose praleido tris vakarus.

2011-ųjų kovą DELFI apie susitikimą su Lady Gaga papasakojo Bostone studijuojantis Rytis. Visai atsitiktinai jam pavyko su atlikėja susitikti akis į akį ir pabendrauti užkulisiuose. Vyrui garsenybė, dėl kurios visas pasaulis tiesiog kraustosi iš proto, pažadėjo ateityje atvykti į Lietuvą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)