DELFI pasiteiravus Urtės ir D.Polskio, kas lėmė, jog šiandien jie tapo varžybų pora, draugai buvo atviri: „Mes esame geri draugai, abu mėgstame žiemos sportą ir kai sužinojome apie šias varžybas, mielai sutikome jose sudalyvauti kaip komanda. Abu esame labai azartiški“, - lyg susitarę kalbėjo Urtė ir Danielius.

Į klausimą, ar jie gyvenime taip pat yra pora, nugalėtojai šypsodamiesi atsakė, kad pora jų tikrai nepavadinsi. Gabana sakė, kad Urtė yra nuostabi moteris ir puiki kompanionė, todėl jie ir išbandė bendras jėgas rogių tempimo rungtyse.

Tačiau pramogų pasaulio užkulisiuose jau kuris laikas nekyla kalbos, kad U.Šilagalytė išsiskyrė su dainininku Stanislavu Stavickiu-Stano ir šiuo metu romantiški jausmai merginą sieja būtent D.Polskiu.

Gal tai ir buvo priežastis, kodėl neseniai pora tapę žmonės pralenkė daugelį žinomų ir jau bendrą gyvenimą kuriančių porų - Marių Jampolskį su drauge Renata Uzelkaitė, neseniai šeimą sukūrusius Merūną ir Eriką Vitulskius bei kitus.

Žinomų porų kolektyvą į snieguotą Kernavės vietovę, kurioje atsiveria puikus gamtos grožis, pakvietė šeimininkai „Rogių šunys“, kurie šią popietę ne tik suteikė galimybę išbandyti žiemos malonumus, bet ir kartu supažindino su kinkomų šunų veislėmis bei jų ypatumais, papasakojo kokios yra šunų pareigos bei pozicijos kinkinyje bei „gaujoje“.

Laidą „Mano vyras gali“ žiūrovai išvys jau šį penktadienį, vasario 3 dieną per LNK televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją