Poros kelionė užtruko penkias dienas, tačiau, kaip sakė pati Gabrielė, laiko užteko viskam: ir Didžiosios Britanijos sostinės įžymybėms, ir pirkiniams, ir trumpai kelionei į Doverio miestelį, esantį greta Lamanšo sąsiaurio, jungiančio Angliją su Prancūzija. „Vos nesusigundėme šokti į laivą ir keliauti į Prancūziją“, – prisiminė G. Martirosianaitė.

Kelionė į Jungtinę Karalystę – pirmoji Gabrielės ir Ramūno kelionė kartu. Pora džiaugiasi, jog viskas praėjo puikiai, neiškilo jokių nesklandumų.

„Susipažinome su nauju miestu, į kurį tikrai sugrįšime. Aplankė žymiausias miesto vietas – Trafalgaro aikštę, Big Beną, apžvalgos ratą „London eye“, Parlamento rūmus, Londono tiltą. Žinoma, nepraleidome progos apsipirkti žymiausioje Oxfordo gatvėje. Džiaugiuosi, kad buvome nuvykę į Doverio miestelį, esantį už Londono. Pamatėme Doverio pilį, įspūdingas uolas, uostą ir Lamanšo sąsiaurį“, – pasakojo tituluota gražuolė ir pridūrė jau susipažinusi su Azijos bei Afrikos šalimis, todėl svarsto apie keliones Europoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją