Praėjusių metų konkurso nugalėtoja Daiva Gužienė šių metų "Kauno poniai" perdavė juvelyrės Ingos Stromilaitės sukurtą koljė. E. Šukienė taip pat apdovanota poilsine kelione dviem asmenims į Kroatiją.

"Vice Kauno ponios" titulą vertinimo komisija skyrė choreografei, 13 ir 17 metų sūnų mamai Džinetai Šablauskienei. Savo išrinktąja ją pasirinko ir publika.

"Talentų ponia" pripažinta jauniausia konkurso dalyvė, 9 metų sūnų auginanti verslininkė Inga Budrienė. Atlikdama dainavimo numerį "Spindintys deimantai" ji ant scenos nusileido iš palubės.

"Ponia Elegancija" komisija pripažino Džildą Valaitienę. Ji - taip pat verslininkė, auginanti 3 metų sūnų ir 15-metę dukrą.

"Kauno ponios" rinkimuose gali dalyvauti ne jaunesnės kaip 30 metų moterys. Konkurso finale šiemet varžėsi dešimt 30-44 metų moterų, tapusių mamomis bei turinčių meninių sugebėjimų. Beveik visos finalo dalyvės turi aukštąjį išsilavinimą. Į miesto ponios titulą iš viso pretendavo 25 moterys.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją