DELFI pavyko susisiekti ir su pačiu A. Rimiškiu, kuris tikino, kad nors nė vienas iš trijų keleivių nenukentėjo, tačiau šokas vis dar nepraėjo. „Esame šoke ir šiek tiek pasimetę. Važiavome į koncertą, buvo likę vos trys kilometrai iki koncerto vietos“, - pasakojo šoką patyręs A. Rimiškis. Vyras pridūrė, kad į Mažeikių rajone esantį miestelį vykęs koncertuoti drauge su dviem operatoriais papuolė į avariją dėl slidžių rajono kelių. „Pasitaikė žvyrkelis, automobilį pradėjo nešioti ir vairuotojas nesuvaldė autobusiuko. Automobilis keletą kartų vertėsi ir galiausiai nuvirto nuo kalno tiesiai į vandens telkinį“, - dėstė autoavarijos detales A. Rimiškis.

Anot atlikėjo, nors automobilis buvo sugadintas nepataisomai ir nuskendo jame visa koncertui reikalinga apynaujė aparatūra, tačiau jis džiaugiasi, kad visi liko sveiki ir gyvi.

Pagalbos po avarijos Andrius ir kiti du vyrai sulaukė iš vietinių gyventojų. „Vietiniai žmonės labai pagelbėjo. Ištraukė automobilį su traktoriumi, davė kuo apsirengti, nes visi buvome kiaurai permirkę. O šiuo metu važiuojame į Mažeikius, nes reiks visą sumaitotą automobilį ir aparatūrą vežti į Panevėžį“, - kalbėjo A. Rimiškis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją