Pasirengimas konkursui prasidėjo rugsėjo pabaigoje. Iš 25 pretendenčių per du turus buvo atrinkta dešimt finalo dalyvių. Beveik visos dalyvės turi aukštąjį išsilavinimą. Konkurse dalyvauja verslininkės, pedagogės, drabužių modeliuotoja, choreografė, tautodailininkė, policijos pareigūnė.

Dauguma konkurso dalyvių augina po du vaikus, o tautodailininkė Rita Kybartienė - net keturis sūnus. Šiuose rinkimuose gali dalyvauti ne jaunesnės kaip 30 metų moterys.

Visos konkurso dalyvės pristatys savo talentus. Kai kurios parengė originalius šokius, kitos vaidins etiudus, trečios demonstruos savo sukurtus drabužių modelius. Per talentų konkursą kai kurioms dalyvėms padės jų šeimos nariai - vaikai ir sutuoktiniai, o kitos į pagalbą pasitelkė profesionalius šokėjus ir aktorius.

Šių metų "Kauno ponios" konkursas pavadintas "Chameleonė". Šis renginio pavadinimas suteiks galimybę ir konkurso dalyvėms, ir muzikinės programos atlikėjams pasikeisti bei pasirodyti netikėtu rakursu.

Apie kiekvieną dalyvę yra sukurtas vaizdo klipas, kuriame ji pristatoma namuose, darbe ar kitoje jai artimoje erdvėje. Konkurso metu bus demonstruojamos trys originalios drabužių kolekcijos.

Dalyvių pasirodymą vertins autoritetinga komisija, kuriai vadovaus fotomenininkas Romualdas Požerskis. Vertinimo komisija rinks "Kauno ponią 2004", "Vice Kauno ponią", "Talentų ponią" ir "Ponią Eleganciją". "Mis Foto" išrinks renginyje dirbsiantys fotografai ir operatoriai. Publika taip pat išrinks labiausiai jai patikusią ponią.

Praėjusių metų konkurso "Kauno ponia" nugalėtoja Daiva Gužienė šių metų "Kauno poniai" perduos juvelyrės Ingos Stromilaitės sukurtą koljė.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją