Susidomėję lietuviu atlikėju, žinomos Latvijos dainininkės Ladybird vadybininkai pasiūlė jiems sudainuoti dainą kartu. Dueto dainos “My Lover’s Gone” vaizdo klipas neseniai buvo pristatytas ir Lietuvos publikai. Šis kūrinys įtrauktas į lapkričio 8 d. pasirodysiantį naują Amberlife albumą „In my life“.

Laidoje dainininkas kalbėjo ne tik apie muziką. „Panelės TV“ vedėja Draugė, pastebėjusi, kad Amberlife labai sublogęs, prašė išduoti, ar jis nesilaiko dietos. Atlikėjas prisipažino, jog daug sportuoja.

„Apskritai, Amberlife yra labai geras vaikinas. Jis kuklus, mandagus, kultūringas, be galo drovus. Kad ir kaip jį su Plaštake kamantinėjome, apie asmeninį gyvenimą ir meilę Vikai iš „Mango“, jis nieko neprasitarė“, - sakė Draugė.

Amberlife tik kartą gyvenime nuo alkoholio sukosi galva, kai vaikinas išgėrė dvi taures vyno. Dainininkas visai negeria stipriųjų alkoholinių gėrimų.

Norėdami išprovokuoti Amberlife, „Panelės TV“ vedėjai privertė garsų muzikantą dainuoti gatvėje. Jie taip pat plaukiojo su juo greitaeigiu kateriu. Plaštakei ši išvyka galėjo baigtis blogai – jis vos neišdribo už borto ir jį nuolat kamavo jūros liga.

Pusiau rimtus pokalbius ir išdaigas su Amberlife žiūrėkite laidoje „Panelės TV“ šeštadienį 18 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją